«Κλειδί για Μότα ο Στραματσόνι»

Gazzetta team
«Κλειδί για Μότα ο Στραματσόνι»

bet365

Το όνομα του Μάρκο Μότα επαναφέρουν στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό τα ιταλικά Μέσα, σημειώνοντας πως η παρουσία του Αντρέα Στραματσόνι μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο.

Σύμφωνα με το clacionews24.com, οι «πράσινοι» και η Τζένοα ενδιαφέρονται για τον έμπειρο μπακ, ο οποίος από το καλοκαίρι είναι χωρίς ομάδα, έχοντας αποδεσμευτεί από τη Γουότφορντ μετά την άνοδό της από την Championship στην Premier League.

Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι το Τριφύλλι μπορεί να αποκτήσει προβάδισμα έναντι των Γενοβέζων για την υπογραφή του παίκτη, λόγω της παρουσίας του Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο του, αν και σημειώνεται ότι πολλά θα εξαρτηθούν από τα κίνητρα που θα του δώσει στην επαφή τους μέσα στις επόμενες μέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα