Παρί Σεν Ζερμέν - Τρουά 4-1

Γιώργος Καραμάνος
Παρί Σεν Ζερμέν - Τρουά 4-1

bet365

Οι πρωταθλητές διέλυσαν 4-1 την ουραγό Τρουά και με την ένατη διαδοχική νίκη τους εκτοξεύτηκαν στο +16 από την 2η Λυών.

Η Παρί αντίσταση βρίσκει μόνο στο Champions League. Στη Γαλλια είναι δεδομένο ότι παίζει χωρίς αντίπαλο. Πόσ μάλλον όταν απέναντι της έχει την χειρότερη ομάδα της κατηγορίας. Οι πρωταθλητές έφτασαν εύκολα στο 4-1 επί της Τρουά και απογειώθηκαν σε τρομερή απόσταση από την 2η θέση.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι οι ουραγοί του Σαμπιονά ξεκίνησαν καλύτερα και ήταν ο Τραπ εκείνος που σταμάτησε τους Καμούς, Νιβέ από το να σκοράρουν. Ο Καβάνι όμως δεν συγχώρεσε (20') και άνοιξε το σκορ με υπέροχο μονοκόμματο πλασέ. Ο Ιμπραΐμοβιτς πέρασε τέλεια πάσα στον Μόουρα που ανατράπηκε εντός περιοχής (58'). Ο Σουηδός εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα από την άσπρη βούλα και στο 67' ήταν ο Κουρζάβα που με μακρινό βολέ έστησε το 3-0.

Η βολίδα του Αγκουστίν (84') ολοκλήρωσε το καρέ των γηπεδούχων, ενώ το πολύ όμορφο τελείωμα του Αγιασέ (90'+1') έκλεισε το σκορ για την Τρουά. Ετσι η Παρί έφτασε χαλαρά στην ένατη διαδοχική επιτυχία της εντός συνόρων και ουσιαστικά μπορεί να αισθάνεται ότι ήδη ο τίτλος είναι και πάλι δικός της. Μοναδική παραφωνία ο Καβάνι και το ξέσπασμα του, όταν έγινε αλλαγή.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα