Σίλβα: «Δίκαιη ήττα, αλλά...»

Αντώνης Σαούλης
Σίλβα: «Δίκαιη ήττα, αλλά...»

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα χαρακτήρισε δίκαιη την ήττα από την Μπάγερν, αλλά δεν έκρυψε ότι θα ήθελε τα γκολ που δέχθηκε ο Ολυμπιακός να οφείλονται στην ικανότητα του αντιπάλου και όχι στα δικά του λάθη. ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΜΟΝΑΧΟ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΟΥΛΗΣ.

Ήταν μία ήττα εντός προγράμματος. Παρόλα αυτά είστε με κάτι εκνευρισμένος;

«Καταρχήν θέλω να πω ότι θεωρώ δίκαιη αυτή την ήττα. Ήταν μία νίκη της καλύτερης ομάδας του αγωνιστικού χώρου και η οποία κάνει εκπληκτική πορεία και γι' αυτό νικάει όλους τους αντιπάλους της. Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν, αλλά θα τα κρατήσω για τους παίκτες μου και θα τα μοιραστώ μαζί τους. Αναφέρομαι κυρίως στα δύο πρώτα γκολ. Δεν είχαμε σχεδιάσει κάτι τέτοιο, αλλά δεν θα αναφερθώ άλλο γιατί θα τα λύσω με τους παίκτες μου. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έτσι είναι αυτή η διοργάνωση, αλλά υπάρχουν πράγματα που πρέπει να λυθούν».

Μήπως δεν σας άρεσε η αντίδραση της ομάδας μετά τη κόκκινη της Μπάγερν Μονάχου; Περιμένατε κάτι παραπάνω;

«Καταλαβαίνω την ερώτηση, καταλαβαίνω το λόγο που έχετε προβληματιστεί. Μετά τη κόκκινη είχαμε μία καλή ευκαιρία με τον Ιντέγε, δεν μπορέσαμε να βάλουμε το γκολ. Θέλαμε να βάλουμε ένα γκολ και αν το είχαμε καταφέρει θα κυνηγούσαμε το παιχνίδι περισσότερο. Περιμέναμε κάτι παραπάνω εκείνη τη στιγμή. Δεν το κάναμε και είναι κάτι στο οποίο θα σταθούμε».

Είναι λογικό ο Ολυμπιακός να έχει δώσει έμφαση στα άκρα της Μπάγερν. Έμεινε, όμως κενό στον άξονα, θεωρείτε ότι αυτό τράβηξε την προσοχή της ομάδας και έβαλε τον αγώνα σε συγκεκριμένη κατεύθυνση;

«Δεν θα σταθώ μόνο στα δύο πρώτα γκολ, αλλά και στο τρίτο και στο τέταρτο. Θα ήθελα αυτά τα γκολ να οφείλονται στην ικανότητα του αντιπάλου και όχι στα δικά μας λάθη. Στο δεύτερο γκολ οφείλεται σε λάθος δικό μας και στο τρίτο γκολ είναι δική μας η ευθύνη. Τα γκολ που δεχτήκαμε παίζει ρόλο το επίπεδο του αντιπάλου. Είχαμε προετοιμαστεί διαφορετικά και με σκοπό να μπλοκάρουμε την ποιότητα που είχε ο αντίπαλος, αλλά δεν το καταφέραμε και έγινε αυτό που έγινε».

Θέλουμε να μας πείτε για το επόμενο παιχνίδι στον όμιλο. Μετά τη νίκη της Άρσεναλ πως βλέπετε και πως σκέφτεστε το μέλλον της ομάδας στον όμιλο;

«Για να απαντήσω θα χρησιμοποιήσω την φράση ''ότι έγινε, έγινε''. Συνέβη ότι και στις περισσότερες ομάδες που έρχονται εδώ. Θα συνεχίσουμε να σκεφτόμαστε το τελευταίο παιχνίδι με την Άρσεναλ. Έχουμε σκοπό να διεκδικήσουμε τον βαθμό που χρειαζόμαστε για να προκριθούμε. Υπάρχει το πλεονέκτημα ότι παίζουμε στην έδρα μας που έχουμε τη στήριξη του κόσμου. Έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας για να προετοιμάσουμε το παιχνίδι και να διεκδικήσουμε τον βαθμό της πρόκρισης που χρειαζόμαστε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα