Διπλό και αποθέωση για τους μικρούς του Ολυμπιακού! (pics & vids)

Δημήτρης Τομαράς
Διπλό και αποθέωση για τους μικρούς του Ολυμπιακού! (pics & vids)

bet365

Μεγάλη νίκη των Νέων του Ολυμπιακού στο Μόναχο με 1-0 επί της Μπάγερν με τους παίκτες του Βασίλη Βούζα να παραμένουν στο... κόλπο της πρόκρισης στην συνέχεια της Youth League.

Το γκολ του Μανθάτη στο 50ό λεπτό αποδείχθηκε σωτήριο για την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού που κατάφερε να φύγει με το διπλό από την Γερμανία.

Επικράτησε με σκορ 1-0 της Μπάγερν στο Μόναχο και αποθεώθηκε από περίπου 120 οπαδούς της που ήταν στο γήπεδο.

Η γηπεδούχος Μπάγερν Μονάχου παρέταξε την εξής διάταξη: Χούντερτμαρκ πορτιέρο, Γκσβεντ και Ίσεργουρντ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, άκρα άμυνας με Λέιμπλ και Στινγκλ, στο κέντρο οι Μιχέλι, Στρέιν και Τίλμαν και μπροστά στα... φτερά οι Ντορς και Μπένκο και φορ ο Μαρτίνοβιτς.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με γκολκίπερ Κατσιμήτρο, Βατουσιάδη και Τόλι τα δύο στόπερ, στα δύο άκρα της άμυνας τους Σαλιάκα και Νικολάου, άξονα με Μεγαρίτη, Χαντζάρα και Μεγαρίτη και επιθετική τριάδα με Λάτσι, Πλέγα και Κιρτζιαλίδη.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά στο παιχνίδι και είχε ευκαιρίες με τον Λάτσι στο 21' και τον Κιρτζιαλίδη στο 23'. Η ομάδα του Πειραιά δεν απειλήθηκε έως την λήξη του ημιχρόνου και ανέβασε πολύ τον ρυθμό της στο δεύτερο. Αν και πολλά σημεία του γηπέδου είχαν πάγο και το θερμόμετρο την ώρα του αγώνα έδειχνε 2 βαθμούς οι Νέοι του Ολυμπιακού βρήκαν το δρόμο προς τη νίκη.
'Χρυσός' σκόρερ για την ομάδα ήταν στο 50' ο Γιώργος Μανθάτης ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ασθενή απόκρουση του αντιπάλου τερματοφύλακα και με σουτ μέσα από την περιοχή 'έγραψε' το 0-1. Ο Ολυμπιακός που συνέχισε να δημιουργεί φάσεις με τους Χαντζάρα, Λάτσι, Μανθάτη και Βρουσάι, άντεξε στην πίεση των Βαυαρών και πήρε τη νίκη η οποία είναι η 2η του στον όμιλο αφού είχε επικρατήσει με 1-0 της Μπάγερν Μονάχου και στον Ρέντη στην 1η αγωνιστική.

Στην εξέλιξη του αγώνα πάντως γενικά και οι δύο αντίπαλοι είχαν φάσεις για γκολ. Προς το τέλος ο Ολυμπιακός δέχθηκε μεγάλη πίεση και ενώ η Μπάγερν είχε φάση με τον Σκιάβα στο 93'. Οι ερυθρόλευκοι όμως κατάφεραν να διαχειριστούν σωστά τον αγώνα και να κρατήσουν το μηδέν.

Και έτσι να μείνουν ζωντανοί στο κόλπο της πρόκρισης για την επόμενη φάση της Youth League.

Ο Ολυμπιακός έφτασε τους επτά βαθμούς και όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική, όπου παίζει με την πρωτοπόρο Άρσεναλ και ενώ η Ντιναμό Ζάγκρεμπ αναμετράται με την Μπάγερν.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα στην τελευταία αγωνιστική (9/12) φιλοξενεί στον Ρέντη την Άρσεναλ και με νίκη με ένα γκολ διαφορά (σε συνδυασμό και με νίκη ή ισοπαλία της Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ με την Μπάγερν) προκρίνεται στην επόμενη φάση.
Η βαθμολογία (σε 5 αγώνες): 1. Αρσεναλ (9-5) 10, 2. Ντιναμό (9-7) 10, 3. Ολυμπιακός (7-8) 7, 4. Μπάγερν (2-7) 1.
Η επόμενη αγωνιστική (6η, 9/12): Ολυμπιακός - Άρσεναλ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Μπάγερν.

Δείτε το video με την αποθέωση από τον κόσμο και το ... ευχαριστώ των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού! #olyfcacademy

Posted by Olympiacos FC Academy on Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015

Δείτε το video από τα πανηγύρια στον πάγκο του Ολυμπιακού μετά από την ολοκλήρωση του αγώνα με την Μπάγερν! #olyfcacademy

Posted by Olympiacos FC Academy on Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα