Μάμιτς: «Ο Βενγκέρ αν θέλει να γράψει τους κανονισμούς»

Gazzetta team
Μάμιτς: «Ο Βενγκέρ αν θέλει να γράψει τους κανονισμούς»

bet365

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Ζόραν Μάμιτς για τις δηλώσεις του Βενγκέρ στο θέμα του Αντέμι, τονίζοντας πως «υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που παίρνουν τις αποφάσεις για τέτοια θέματα και έτσι θα είναι πάντα».

«Ο κύριος Βενγκέρ μπορεί να σκέφτεται και να λέει ό,τι θέλει, αλλά υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που παίρνουν τις αποφάσεις για τέτοια θέματα και έτσι θα είναι πάντα. Μπορώ να τον προτείνω να γράψει εκείνος τους κανονισμούς της UEFA. Νομίζω ότι αυτή η κατάσταση δεν είναι το ζήτημα αυτής της συνέντευξης Τύπου, οπότε δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για τον Αντέμι» δήλωσε ο τεχνικός της Ντινάμο.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο ματς, λέγοντας: «Νομίζω ότι η Άρσεναλ είναι πολύ έμπειρη ομάδα για να νιώθει πίεση. Έχουν ευκαιρία ακόμη να προκριθούν. Θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν. Το σχέδιό μας είναι να χτυπήσουμε στην αντεπίθεση μαζικά, μαζί με τον τερματοφύλακά μας! Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Η Άρσεναλ ελέγχει το ματς και θα πρέπει να είμαστε συμπαγείς, να μη χάσουμε την κατοχή της μπάλας εύκολα. Θα πρέπει να τους δημιουργήσουμε εκνευρισμό».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα