Μπέτις – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1

Γιώργος Καραμάνος
Μπέτις – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1

bet365

Οι Ροχιμπλάνκος πέρασαν με 1-0 από τη έδρα της Μπέτις και δείχνουν ότι αντέχουν στο κυνήγι της κορυφής, καθώς παραμένουν στο -4 από τη Μπάρτσα.

Κάθε «διπλό» που κάνουν, κάθε νίκη, όπως εκείνη της προηγούμενης αγωνιστικής, δίνουν ολοένα και περισσότερη αυτοπεποίθηση. Ο Τσόλο ξέρει ότι μπορούν και μετά το 0-1 στη Σεβίλλη κόντρα στη Μπέτις, έφερε τους Ροχιμπλάνκος του στην 2η θέση, στο -4 από τη Μπαρτσελόνα.

Η αλήθεια είναι ότι η Ατλέτικο δεν παίζει πολύ καλά. Δείχνει όμως να ξέρει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει. Τούτη τη φορά ήταν το πλασέ του Κόκε (7') σε ριμπάουντ από την προσπάθεια του Γκριεζμάν. Οι Μαδριλένοι πάντως δεν κινδύνεψαν. Εκείνοι είχαν τις φάσεις στο φινάλε και το δοκάρι με τον Γκριεζμάν (87').

Μπέτις (Πέπε Μελ): Αδάν (63' Χιμένεθ), Μπρούνο, Βέστερμαν, Βαρέλα, Πιτσίνι, Ν'Ντιαγέ, Τσάβι Τόρες (46' Θεμπάγιος), Χοακίν (77' Χόρχε Μολίνα), Θεχούδο, Ντιγκάρ, Ρουμπέν Κάστρο

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Γκοδίν, Σάβιτς, Χεσούς Γκάμεθ, Φιλίπε Λουίς, Τιάγκο, Γκάμπι, Κόκε (81' Σαούλ), Καράσκο (77' Ολιβερ Τόρες), Γκριεζμάν, Φ. Τόρες (71' Βιέτο).


 

LA LIGA Τελευταία Νέα