Πλετίκοσα: «Στηρίζουν τον Τούντορ»

Πλετίκοσα: «Στηρίζουν τον Τούντορ»

bet365

Ο Στέπε Πλετίκοσα συνεχίζει και πιστεύει ότι ο κολλητός του, Ιγκόρ Τούντορ, θα τα καταφέρει στον ΠΑΟΚ!

Ο Κροάτης τερματοφύλακας, αν και δεν αγωνίστηκε, ήταν το κεντρικό πρόσωπο της φιλικής αναμέτρησης, Ρωσίας – Κροατίας, που έγινε στο Ροστόφ και βρήκε τους Κροάτες νικητές με 3-1. Αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στην ομάδα της πόλης και την Τετάρτη ήταν ένας από τους επίσημους προσκεκλημένους.

Σε μια από τις πολλές συνεντεύξεις, που έδωσε στο διάστημα της παραμονής του στο Ροστόφ, ο Πλετίκοσα ρωτήθηκε και για τον καλό του φίλο, Ιγκόρ Τούντορ.

«Πρόσφατα βρέθηκα μαζί του, έχει την υποστήριξη του ιδιοκτήτη και των οπαδών, έτσι ώστε να μπορέσει να τα πάει καλά στον ΠΑΟΚ», απάντησε ο Κροάτης τερματοφύλακας, ο οποίος μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας αποσύρθηκε από την εθνική ομάδα, αλλά όπως δήλωσε η ποδοσφαιρική του καριέρα επίσημα δεν έχει τερματιστεί, καθώς συζητάει το ενδεχόμενο να παίξει ποδόσφαιρο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στην ίδια συνέντευξη ο Πλετίκοσα υμνεί έναν πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, τον συμπατριώτη του Τσίρο Μπλάζεβιτς, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Κροατία για να έχει επιτυχίες πρέπει να βρει έναν προπονητή της αξίας του Μπλάζεβιτς».

 

Τελευταία Νέα