Σινκ: Συνεχίζει την… παράδοση του ΠΑΟΚ!

Σινκ: Συνεχίζει την… παράδοση του ΠΑΟΚ!

bet365

Ο Νορβηγός… Ινιέστα, γράφουν οι Σκανδιναβοί, προτάθηκε στον ΠΑΟΚ. Όμως, άλλο είναι το θέμα, που προκαλεί μεγαλύτερο ενδιαφέρον…

Ο Χάρμετ Σινγκ γεννημένος στο Οσλο στις 12 Νοεμβρίου 1990, μέσος της Μόλντε, ξεκίνησε να κλωτσάει μπάλα στις ακαδημίες της Βαλερένγκα. Μιας ομάδας που βρήκε δύο φορές στο δρόμο του ο ΠΑΟΚ στις προκριματικές φάσεις του Europa League, το 2009 και το 2011.

Ο 25χρονος αμυντικός μέσος αγωνίστηκε το 2011 εναντίον του «Δικεφάλου» και αν η περίπτωση του προχωρήσει (λήγει το συμβόλαιο του τον Δεκέμβριο) δεν θα μας προξενήσει καμία εντύπωση. Βλέπετε, ο ΠΑΟΚ έχει μια παράδοση να αποκτά (βλέπε Λούκας, Νάτχο, Νομπόα και πάρα πολλοί άλλοι) ποδοσφαιριστές τους οποίους έχει βρει στον ευρωπαϊκό δρόμο του.

Ο Σινγκ με επτά συμμετοχές στην εθνική Νορβηγίας, μετά την πενταετία στη Βαλερένγκα, δοκίμασε την τύχη του στην Ολλανδία, δεν έπιασε όμως στη Φέγενορντ, επιστρέφοντας στην πατρίδα του και στη Μόλντε.

Στο δημοσίευμα της Aftonbladet υπάρχουν δηλώσεις του Σινγκ, σχετικά με το ενδεχόμενο να έρθει στον Δικεφάλο, λέγοντας : «Δεν θα επιβεβαιώσω τίποτα για το ενδιαφέρον κάποιας ομάδας. Έχω πει στον μάνατζέρ μου πως δεν θα μιλήσω νωρίτερα από όταν πρέπει. Παλαιότερα έκανα κακό στον εαυτό μου σκεπτόμενος νωρίτερα από ό,τι έπρεπε και έμαθα από τα λάθη μου. Η Μόλντε δεν μου έχει προτείνει νέο συμβόλαιο.Προς το παρόν επικεντρώνομαι στα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν και δεν μιλάω για τίποτα άλλο. Θα εξετάσω τις προτάσεις που έχω και θα δούμε από τα μέσα του Δεκέμβρη τι θα γίνει. Αν μείνω στη Νορβηγία, η Μόλντε είναι η μοναδική μου επιλογή».

Από τον ΠΑΟΚ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν το θέμα. Ο Νορβηγός αγωνίζεται σε μια θέση για την οποία ο ΠΑΟΚ δεν «καίγεται» αυτή την στιγμή. Εχει ουκ ολίγες επιλογές για να ασχοληθεί και με αυτή του Σινγκ. Αρνεσεν και Τούντορ έχουν άλλες προτεραιότητες και κοιτάζουν ποδοσφαιριστές σε διαφορετικές θέσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα