Αυτή τη φορά, να σιγουρέψει το «εισιτήριο» για το Euro

Κώστας Ζάλιαρης
Αυτή τη φορά, να σιγουρέψει το «εισιτήριο» για το Euro

bet365

Η επιβλητική της εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι και το τελικό 2-0 επί της Σλοβενίας, κάνει την Ουκρανία να στοχεύει στην ολοκλήρωση της ... δουλειάς και όχι σε αναβίωση του εφιάλτη στην αποψινή ρεβάνς για να βρεθεί στο Euro 2016 της Γαλλίας.

Αυτό που θα μπορούσε να προκαλέσει ανησυχία στους Ουκρανούς, είναι πως στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 στη φάση των μπαράζ, είχαν επικρατήσει 2-0 των Γάλλων στο πρώτο ματς, όμως, ηττήθηκαν με σκορ 3-0 στον επαναληπτικό και υπέστησαν οδυνηρό αποκλεισμό.

Σήμερα, ο Μικάιλο Φομένκο θέλει τα πράγματα να είναι διαφορετικά για την ομάδα του, καθώς έδειξε ότι έχει το πάνω χέρι στο συγκεκριμένο ζευγάρι και απλά χρειάζεται να υπερασπιστεί το μεγάλο αβαντάζ πρόκρισης, στο στάδιο «Ljudski vrt».

Ο Σρέτσκο Κάτανετς, παρά το 2-0 που πρέπει ν' αντιστρέψει η Σλοβενία, υποστήριξε ότι τα πράγματα μπορεί να είναι αρκετά δύσκολα, όμως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Εξάλλου, οι γηπεδούχοι έχουν να επιδείξουν 10 νίκες σε 12 ματς από την ανακαίνιση του γηπέδου, το 2009, ενώ και στα μπαράζ του Μουντιάλ του 2010, πάλι είχαν βρεθεί σε ανάλογη κατάσταση με εις βάρος σκορ 2-0 από τους Ρώσους, αλλά κατάφεραν να τα φέρουν όλα τούμπα.

Επί του αγωνιστικού, οι Σλοβένοι δεν έχουν προβλήματα, ενώ οι Ουκρανοί έχουν αμφίβολους τους Ροτάν και Γκλάντκι.

Η Ουκρανία βρίσκεται μία ανάσα μακριά από την πρόκριση στα τελικά του Euro και η Sportingbet σου επιστρέφει το ποντάρισμά σου αν ο Γιαρμολένκο ανοίξει το σκορ απόψε με αντίπαλο τη Σλοβενία.

Πιθανές ενδεκάδες:

Σλοβενία: Χαντάνοβιτς, Τζόκιτς, Σέζαρ, Ίλιτς, Μπρέτσκο, Κούρτιτς, Καμπλ, Κριν, Μπίρσα, Ίλισιτς, Νοβάκοβιτς

Ουκρανία: Πιάτοφ, Φεντέτσκι, Κατσερίντι, Ρακίτσκι, Σέβτσουκ, Ριμπάλκα, Στεπανένκο, Γκάρμας, Γιαρμολένκο, Κονοπλιάνκα, Κράβετς

 

Τελευταία Νέα