U19: Πορτογαλία - Ελλάδα 4-0

Νίκος Μαρούδας
U19: Πορτογαλία - Ελλάδα 4-0

bet365

Η Εθνική Νέων ηττήθηκε με 4-0 από την Πορτογαλία, αλλά πήρε την πρόκριση για την Elite Round χάρη στις δύο προηγούμενες νίκες.

Δεν κατάφερε να κλείσει με το απόλυτο την προκριματική φάση του Euro U19 η Εθνική Νέων που ηττήθηκε 4-0 από την διοργανώτρια Πορτογαλία, αλλά είχε ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση για την Elite Round από την Πέμπτη.

Οι Πορτογάλοι ήταν σαφώς ανώτεροι, με τους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Γκούμα να μην μπορούν να αντισταθούν και μόλις στο 15' βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γκολ του Ροντρίγκες. Στο 33' είχαμε το 2-0 από τον Ντίας, ενώ στο δεύτερο μέρος οι Πορτογάλοι σημείωσαν ακόμα ένα τέρμα.

Αρχικά στο 70' ο Σάντσες έκανε το 3-0 και στο 87' ο Σίλβα διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Π. Σίλβα, Ντίας, Φερέιρα, Ριμπέιρο, Εμπίς (66' Φερνάντο), Πέντρο Ροντρίγκες, Γκονζάλο Ροντρίγκες, Καρβάλιο (59' Μπούτα), Σάντσες (77' Τζάλο), Γκονσάλβες, Α. Σίλβα,

ΕΛΛΑΔΑ: Ντούνης, Τοπαλίδης, Κατράνης, Σβαρνάς, Νικολάου, Πατράλης, Μανθάτης, Αγγελόπουλος (69' Μεγαρίτης), Μελισσόπουλος (46' Μελισσόπουλος), Σταθόπουλος (76' Ρεγκάκος), Λάμπρου.

7ο ΟΜΙΛΟΣ

1. Πορτογαλία 9

2. Ελλάδα 6

3. Λιθουανία 3

4. Μολδαβία 0

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα