Ο σινεφίλ Μπερμπάτοφ (pics)

Ο σινεφίλ Μπερμπάτοφ (pics)

bet365

Η αγάπη του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ για την «έβδομη τέχνη» μπορεί να συγκριθεί μόνο με το πάθος του για το ποδόσφαιρο…

Ο Βούλγαρος επιθετικός του ΠΑΟΚ θέλησε να μοιραστεί, μέσω της σελίδας του στο Facebook, τη χαρά του για την τυχαία συνάντηση που είχε πρόσφατα με έναν από τους μεγαλύτερους Βούλγαρους ηθοποιούς, τον Βασίλ Μιχαϊλοφ.

Ο Μπερμπάτοφ ουδέποτε έκρυψε την αγάπη του για τον κινηματογράφο, που μπορεί να συγκριθεί μόνο με εκείνη για το ποδόσφαιρο. Κι αυτό το δείχνει με κάθε ευκαιρία.

Στην Αγγλία είναι πασίγνωστη η μίμηση του Μάρλον Μπράντο στην ταινία «Ο Νονός» και η ομοιότητα του «Ντίμκο» με τον Αντι Γκαρσία. Πρόσφατα, μάλιστα, ο Μπερμπάτοφ ανέβασε στο Facebook μια χαρακτηριστική φωτογραφία του, προσαρμοσμένη στην ταινία «Ανέλυσε το» του Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ζήτησε από τους φίλους του να μαντέψουν σε ποια ταινία αναφέρεται.

Όσο για τον Βασίλ Μιχαϊλοφ είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Captain Petko Voivode», που αναφερόταν στη ζωή του Βούλγαρου αγωνιστή, Πέτκο Βοϊβόντα.

Големият актьор Васил Михайлов..:)))The great Bulgarian actor Vasil Mihailov..:)))

Posted by Dimitar Berbatov on Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015

Цитати от филми..:)))You...you good you...you've got a gift my friend...yes you do..:))))Movie quotes..Which movie it is..:)))

Posted by Dimitar Berbatov on Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2015

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα