Μάτιτς: «Έτσι δεν συνεχίζω στη Σερβία»

Gazzetta team
Μάτιτς: «Έτσι δεν συνεχίζω στη Σερβία»

bet365

Σκέψεις να εγκαταλείψει την εθνική Σερβίας κάνει ο Νεμάνια Μάτιτς, μετά τη βαριά ήττα από την Τσεχία στο φιλικό της Οστράβα.

Ο χαφ της Τσέλσι αγωνίστηκε στην ήττα με 4-1 από τους Τσέχους και δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, αλλά ούτε και τις σκέψεις του, να αφήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

«Πάντα προσπαθώ να είμαι παράδειγμα, αλλά κάποιοι άνθρωποι δεν θέλουν να το δουν. Η συμπεριφορά ορισμένων ποδοσφαιριστών είναι απαράδεκτη, όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και εκτός αυτού και ήταν προφανές από τη στιγμή που βρεθήκαμε ως εθνική ομάδα τη Δευτέρα. Είπα στον προπονητή μας (Ράντοβαν Κούρτσιτς) πως δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζω στην εθνική αν δεν αλλάξουν τα πράγματα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 27χρονος μέσος, προσθέτοντας: «Θα ήθελα να ξέρω αν ορισμένοι από τους συμπαίκτες μου δουλεύουν το ίδιο σκληρά στην εθνική όσο στις ομάδες τους».

Η κρίση στην εθνική Σερβίας δεν επηρεάζει μόνο τον Μάτιτς, αφού σε ανάλογο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Σάβο Μιλόσεβιτς, γενικού διευθυντή της ομάδας: «Αν καταλαβαίνω από τα λόγια του Κούρτσιτς μετά το ματς με την Τσεχία, φαίνεται ότι είναι στο χείλος της παραίτησης και είμαι στο ίδιο μήκος κύματος. Ζήτησα στήριξη και υπομονή για τους παίκτες τους προηγούμενους οκτώ μήνες, αλλά η έλλειψη ευθύνης τους, είναι απλά υπεράνω βοήθειας».

 

Τελευταία Νέα