Ολσεν: Ενας Δανός εναντίον της Δανίας!

Ολσεν: Ενας Δανός εναντίον της Δανίας!

bet365

«Δε θα ήθελα να είμαι εδώ σήμερα», λέει ο Ρόμπιν Όλσεν, το πιο αμφιλεγόμενο πρόσωπο της αναμέτρησης, Σουηδίας – Δανίας.

Ο τερματοφύλακας του «Δικεφάλου» είναι Δανός, που γεννήθηκε στη Σουηδία και όταν ήρθε η ώρα της επιλογής πήγε με τους… γείτονες.

«Αν μου επιτρεπόταν να διαλέξω, δε θα ήθελα να είμαι σήμερα εδώ. Θα ήθελα να μείνει μόνος σπίτι μου και να μην έβλεπα καν τον αγώνα, ούτε από την τηλεόραση, δηλώνει ο Ολσεν.

Στην σκανδιναβική μονομαχία της «Friends Arena» τα φώτα πέφτουν πάνω στον δεύτερο γκολκίπερ της Σουηδίας, που είναι Δανός, αλλά δεν προτίμησε να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα των γονιών του, παρότι όταν έβλεπε ο πατέρας του αγώνες της εθνικής Δανίας στην τηλεόραση, ο ίδιος έδειχνε μεγάλο ενδιαφέρον και αγωνιούσε για το τελικό αποτέλεσμα. Το ίδιο, όμως, έκανε και όταν αγωνιζόταν η εθνική Σουηδίας…

Θα καταφέρει να πάρει σκορ πρόκρισης στο σημερινό ματς η Σουηδία; Σε απόδοση 2.35 στη Vistabet η νίκη της παρέας του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς.

Με το πατρικό του σπίτι να απέχει λίγα χιλιόμετρα από το έδαφος της Σουηδίας, ο Ολσεν μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της Μάλμοε και σίγουρα το αποψινό ματς θα είναι πολύ διαφορετικό, γεμάτο περίεργα συναισθήματα για τον ίδιο, καθώς οι γονείς του θα είναι στην Κοπεγχάγη και θα παρακολουθούν τον αγώνα από δανέζικο έδαφος.

Ο Ολσεν πολύ θα ήθελε να υπερασπιστεί την εστία της Σουηδίας, αλλά ο Ερικ Χάρμεν, προπονητής των γηπεδούχων, θα δώσει τα γάντια στον Ισακσον.

 

Τελευταία Νέα