Σαββίδης: Επτά εκατομμύρια στη Ροστόφ!

Σαββίδης: Επτά εκατομμύρια στη Ροστόφ!

bet365

Νέα οικονομική βοήθεια από τον Ιβάν Σαββίδη προς τη Ροστόφ. Αυτή τη φορά ύψους 700.000 ευρώ ή αν προτιμάτε 50 εκατομμυρίων ρουβλιών!

Ο Σαββίδης, που το περασμένο Αύγουστο είχε δώσει με τη μορφή δανείου 100 εκατομμύρια ρούβλια στην ομάδα του Ροστόφ, ξαναέβαλε το χέρι στην τσέπη προκειμένου να πληρωθούν συμβόλαια και μισθοί των ποδοσφαιριστών της ρωσικής ομάδας, στην οποία υπήρξε ιδιοκτήτης για μια τριετία (2002-2005) πολύ πριν αναλάβει τον ΠΑΟΚ.

"Ως πρώτος αναπληρωτής κυβερνήτης της περιοχής και πρόεδρος της Ροστόφ ευχαριστώ τον Ιβάν Σαββίδη για την υποστήριξή του και ελπίζω ότι η ομάδα θα συνεχίσει να ευχαριστήσει τους οπαδούς μας με νίκες και όμορφο ποδόσφαιρο», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ροστόφ, ο Αλεξάντερ Γκρεμπένσιτσικοβ.

Στο δελτίο Τύπου της Ροστόφ αναφέρεται ότι: «το ποσό των 50 εκατομμυρίων ρουβλιών δόθηκαν στη Ροστόφ χωρίς άλλο κόστος προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για να πληρωθούν οι μισθοί».

Η Ροστόφ με το τέλος του πρώτου γύρου στη ρωσική Πρέμιερ Λιγκ είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας έξι βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα