Ντεπάι: «Θα επιστρέψω εκεί που ήμουν»

Gazzetta team
Ντεπάι: «Θα επιστρέψω εκεί που ήμουν»

bet365

Ο Μέμφις Ντεπάι παραδέχθηκε ότι η απόδοσή του έπεσε, αλλά τόνισε ότι δουλεύει σκληρά για να επανέλθει και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Γιουνάιτεντ.

«Μίλησα με τον Ντάνι Μπλιντ και είχαμε μία πολύ καλή συζήτηση. Νομίζω ότι είμαι ομαδικός παίκτης και οι συμπαίκτες μου στην ομάδα σκέφτονται το ίδιο πιστεύω. Δεν πιστεύω ότι περνάω ένα δύσκολο στάδιο στην καριέρα μου όπως λένε τα media, απλά δεν είμαι σε πολύ καλή κατάσταση αυτήν τη στιγμή» δήλωσε ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός στο NOS για τις φήμες που ήθελαν τον προπονητή της εθνικής Ολλανδίας να μην τον θεωρεί ομαδικός παίκτη, προσθέτοντας: «Δουλεύω ακόμη σκληρά. Επειδή δεν είμαι στην κατάσταση που ήμουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο ή πέρυσι, δεν σημαίνει ότι δεν δουλεύω. Τώρα νιώθω καλά και πάλι. Ο κόσμος δεν βλέπει τι κάνω στην προπόνηση και νομίζουν ότι δεν με απασχολεί το ποδόσφαιρο, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια».

Ερωτηθείς για τον παραγκωνισμό του στα παιχνίδια της Γιουνάιτεντ, εξήγησε: «Φυσικά και είναι δύσκολο όταν είσαι στον πάγκο, αλλά τα πράγματα βελτιώνονται. Αν μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω, θα την εκμεταλλευτώ. Νομίζω ότι έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα. Είμαι σε μια νέα ομάδα τώρα και είναι ένα διαφορετικό επίπεδο σε σχέση με την Eredivisie. Τέτοια πράγματα παίζουν μεγάλο ρόλο όταν προσπαθείς να βρεις τον δρόμο σου και μπορεί να ήταν εύκολα στην αρχή, αλλά στη συνέχεια έπεσε η απόδοσή μου. Φαινόταν στον τρόπο που έπαιζα. Όμως, δουλεύω και θα επιστρέψω στην κορυφή. Νιώθω έτοιμος και προσπαθώ να δείξω στις προπονήσεις ότι κάνω ό,τι μπορώ για να παίξω καλά».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα