Νικά και συνεχίζει να... πετά στην Ευρώπη ο Olympiacos!

Νικά και συνεχίζει να... πετά στην Ευρώπη ο Olympiacos!

Νικά και συνεχίζει να... πετά στην Ευρώπη ο Olympiacos!

bet365

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ απόψε στο «Καραϊσκάκης» με σκοπό τη νίκη που θα τον κάνει να συνεχίσει στην Ευρώπη.

Την τρίτη του νίκη στους ομίλους του Champions League θέλει απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπτ.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διπλασιάσουν τις επιτυχίες τους κόντρα στους Κροάτες και να τους θέσουν ουσιαστικά εκτός συνέχειας. Οι νταμπλούχοι με νίκη απόψε συνεχίζουν σίγουρα στην Ευρώπη και βάζουν τις βάσεις για την πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Σημαντικό, βέβαια, είναι να νικήσει την Άρσεναλ στο Μόναχο η Μπάγερν.

Αυτό που θέλει από από την ομάδα του ο Μάρκο Σίλβα, είναι να μπει αποφασισμένη και να φτάσει γρήγορα στο γκολ που θα... βάλει στα σχοινιά τους παίκτες του Μάμιτς. Η ομάδα του Πειραιά θα είναι αυτή που θα πρέπει να έχει τον ρόλο του αφεντικού και εκεί θα πρέπει να δείξει ότι δε είναι καλός... οικοδεσπότης.

Η 11άδα που αναμένεται να ξεκινήσει είναι λίγο-πολύ γνωστή. Ο Ρομπέρτο θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια με τους Μαζουακού, Ελαμπντελαουί στα άκρα της άμυνας, ενώ οι Σιόβας-Μποτία θα είναι τα δύο στόπερ. Κασάμι και Μιλιβόγεβιτς λογικά θα είναι τα δύο χαφ, με τον Φορτούνη να έχει ρόλο πίσω από τον Ιντέγε. Στα άκρα μοιάζει σχεδόν σίγουρη η παρουσία του Ερνάνι στο αριστερό άκρο με τον Σεμπά να είναι λογικά στο άλλο. Φυσικά, δεν αποκλείεται να δούμε και τον Πάρντο.

Ο Μάμιτς, σε σύστημα 4-3-3, θα παρατάξει τους Γέζινα, Μάτσελ, Γκονσάλο, Ταραβέλ και Πίβαριτς στην άμυνα, με τον Άντολιτς να είναι το αμυντικό χαφ κι οι Μασάντο-Ρογκ θα είναι μπροστά του. Πιάτσα και Φερνάντες θα είναι στα άκρα της επίθεσης με τον Χότζιτς να είναι σε θέση σέντερ φορ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα