Πεντικιούρ για τους παίκτες του Παναθηναϊκού (pic)

Πεντικιούρ για τους παίκτες του Παναθηναϊκού (pic)

Gazzetta team
Πεντικιούρ για τους παίκτες του Παναθηναϊκού (pic)

bet365

Δείτε φωτογραφία από την… ειδική προετοιμασία των παικτών του Παναθηναϊκού, που συμπεριλαμβάνει και κάτι μπορεί να μην περνάει από το μυαλό σας!

Ξέρατε εσείς ότι στο πλαίσιο της προετοιμασίας μιας ποδοσφαιρικής ομάδας για έναν αγώνα συμπεριλαμβάνεται και το… πεντικιούρ; Το μάθατε τώρα, χάρη σε μια φωτογραφία που διέρρευσε και δείχνει τους Εσιέν και Μπούρμπο να… απολαμβάνουν την περιποίηση των ποδιών τους από δύο κοπέλες, ενώ οι Κουτρουμπής και Βέμερ περιμένουν… χαζεύοντας τα κινητά τους.

Σίγουροι για την ημερομηνία που τραβήχθηκε η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν είμαστε, πάντως ο Εσιέν δείχνει να το διασκεδάζει, ενώ ο Μπούρμπος να έχει και…περιέργεια για τη διαδικασία.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED