Κουρμπέλης στο gazzetta.gr: «Νίκη με ΠΑΣ Γιάννινα για να αλλάξει το κακό κλίμα» (gTV)

Κουρμπέλης στο gazzetta.gr: «Νίκη με ΠΑΣ Γιάννινα για να αλλάξει το κακό κλίμα» (gTV)

bet365

Μετά το ματς με τον ΑΠΟΕΛ, ο Δημήτρης Κουρμπέλης, μίλησε στην κάμερα του gazzetta.gr για την ανάγκη να επιστρέψει η ομάδα του στις νίκες, ενώ στάθηκε και στα βήματα προόδου που έχει κάνει η ομάδα της Αρκαδίας τα τελευταία χρόνια.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης ήταν στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης όταν τον Ιούλιο του 2012, στο Μπακού, η ομάδα της Αρκαδίας έπαιξε το πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Σήμερα, τον Οκτώβριο του 2015 είναι ο μόνος παίκτης του Αστέρα (μαζί με τον Μπαντή, όμως δεν είναι φέτος στη λίστα της UEFA) που έχει ζήσει όλη την… ευρωπαϊκή διαδρομή. Μια διαδρομή, που ακόμη δεν έχει διπλό στα 11 ματς που έχουν δοθεί.

Στο «ΓΣΠ» παραλίγο, αυτό να έρθει Τελικά, το 2-1 αφήνει μια πικρή γεύση στην ομάδα, όπως δήλωσε στο gazzetta.gr ο Νίκος Κουρμπέλης αμέσως μετά το ματς.

«Θεωρώ ότι ξεκινήσαμε αρκετά καλά το παιχνίδι, ήμασταν αρκετά διαβασμένοι και έτσι προηγηθήκαμε στο σκορ. Μετά από ένα ατυχές συμβάν, το χέρι το δικό μου πήραν το πέναλτι και πέντε λεπτά πριν τελειώσει το ημίχρονο μας ισοφάρισαν και θεωρώ πως αν πηγαίναμε καλύτερα στα αποδυτήρια, θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα».

Η διακοπή έπαιξε τον δικό της άσχημο ρόλο για την ομάδα σας;

«Δεν ξέρω αν έπαιξε τον ρόλο της, πάντως μέχρι εκείνο το σημείο ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι. Μετά ο ΑΠΟΕΛ μας πίεσε ακόμη περισσότερο, ήθελε να; βγάλει φάσεις και πραγματικά δεν ξέρω αν επηρέασε η διακοπή».

Είσαι στην ομάδα από την αρχή της ευρωπαϊκής διαδρομής, σήμερα ήταν το 11ο εκτός έδρας ματς εκτός συνόρων και δεν ήρθε το διπλό...

«Μας αφήνει μια πικρία γιατί σήμερα φτάσαμε αρκετά κοντά και πιστεύω βάσει της εικόνας μας να έχουμε πάρει κάτι καλύτερο. Εντάξει, είμαστε μια καινούργια ομάδα, δεν έχουμε τις κατάλληλες εμπειρίες για τα εκτός έδρας ματς, θα κοιτάξουμε να το διορθώσουμε και να το κάνουμε στη συνέχεια».

Κάθε χρόνο η ομάδα προοδεύει. Φέτος θα καταφέρει να συνεχίσει αυτή την εξέλιξη, δεδομένου ότι δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα;

«Βλέπουμε ότι κάθε χρόνο η ομάδα ανεβαίνει, κάνουμε βήματα από τον τελικό Κυπέλλου, από την είσοδο στα πλέι οφ πιο παλιά. Κάθε χρόνο κυνηγάμε τα κάτι παραπάνω όπως κάνουμε τα τελευταία χρόνια με επιτυχία και θα κοιτάξουμε να το κάνουμε και στη συνέχεια, με το πέρασμα των χρόνων»

Τι θα πρέπει να γίνει για να επιστρέψετε στο δρόμο των επιτυχιών;

«Περνάμε μια φάση ντεφορμαρίσματος αλλά πιστεύω ότι μια νίκη τα αλλάζει όλα, το κλίμα, τα πάντα. Θα κοιτάξουμε την Κυριακή με τα Γιάννενα να νικήσουμε, για να βγούμε απ’ αυτό το κακό κλίμα που υπάρχει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα