Ανζί - Κρασνοντάρ 2-2

Gazzetta team
Ανζί - Κρασνοντάρ 2-2

bet365

Η Κρασνοντάρ συνέχισε τις κακές εμφανίσεις, όμως με γκολ των Λαμπόρδε (79') και Αρί (80') κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία 2-2 από την Ανζί.

Ο Κόνονοβ συνέχισε το rotation και για ακόμη μία φορά η ομάδα του δεν είχε σταθερότητα. Η Κρασνοντάρ έκανε ακόμη μία κακή εμφάνιση και στάθηκε τυχερή, για να φύγει στο τέλος με ισοπαλία 2-2 από την Μαχατσκάλα απέναντι στην Ανζί.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι ταύροι δεν έκαναν ούτε μία ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο! Αντίθετα, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ μόλις στο 15’. Σουτ του Μπολί, ασταθής απόκρουση του Σινίτσιν και ο Αλμέιδα από κοντά έκανε το 1-0! Οι παίκτες του Αγκαλάροβ ήταν καλύτεροι, πιο επιθετικοί και έφτασαν και σε δεύτερο γκολ στο 40’ με εκπληκτική ατομική προσπάθεια του Μπολί, που έκανε το 2-0.

Η αλήθεια είναι ότι όλα έμοιαζαν να έχουν τελειώσει. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν με τίποτα να πατήσουν περιοχή, απείλησαν σε δύο περιπτώσεις με καλά μακρινά σουτ των Ζοαοζίνιο και Αχμέντοβ, με τους Νταγκεστανούς να έχουν κατεβάσει ταχύτητα και απλά να προσπαθούν να μη δεχθούν κάποιο γκολ. Τελικά, αυτό πλήρωσαν οι γηπεδούχοι, καθώς μέσα σε 2’ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν, με τον Κόνονοβ να βοηθάει με τις αλλαγές του. Στο 79’ ο Λαμπόρδε μείωσε σε 2-1, ενώ στο 80’ ο Αρί εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα της Ανζί, για να κάνει το 2-2! Οι ταύροι πίεσαν στη συνέχεια μέχρι το τέλος, όμως τίποτα δεν άλλαξε.

Ανζί (Ρουσλάν Αγκαλάροβ): Πεσιακόβ, Ζιρόβ, Ταγκιρμπέκοβ, Γκατζιμπέκοβ, Αγκαλάροβ, Γιέσινκο, Αρούνα (87' Εμπεσίλιο), Μαξίμοβ, Γκασάνοβ (56' Μκρτσιάν), Μπολί (80' Λεονάρντο), Αλμέιδα

Κρασνοντάρ (Ολέγκ Κόνονοβ): Σινίτσιν, Καλέσιν, Στράντμπεργκ, Γκράνκβιστ, Πετρόβ, Καμπορέ, Γκαζίνσκι (66' Τορμπίνσκι), Αχμέντοβ, Ζοαοζίνιο (69' Αρί), Σμόλοβ, Βάντερσον (58' Λαμπόρδε)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα