Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Super League

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Super League

bet365

Το πρωτάθλημα ξεκινάει με την 7η αγωνιστική να είναι έτοιμη να μας κρατήσει μπροστά στις τηλεοράσεις μας. Φυσικά, «όλα τα λεφτά» είναι το Ολυμπιακός-ΑΕΚ αλλά και τα άλλα ματς έχουν τεράστιο ενδιαφέρον..

Οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων έκανα να περάσουμε μία εβδομάδα χωρίς Super League. Ευχυχώς, το πρωτάθλημά μας (που όσο μας πληγώνει, τόσο μας πορώνει) επιστρέφει! Κι η 7η αγωνιστική έρχεται με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Πέρα από το Ολυμπιακός-ΑΕΚ που είναι και το ματς της αγωνιστικής τα βλέμματα θα στραφούν και σε άλλα γήπεδα.

Το πρόγραμμα ξεκινάει με το ματς Πλατανιάς-Πανθρακικός. Κι οπι δύο έχουν από δύο βαθμούς και καταλαβαίνετε ότι αν υπάρξει νικητής θα πάρει τεράστια ανάσα ενόψει της συνέχειας. Από την άλλη, ο ηττημένος θα παίζει με την... ψυχή στο στόμα για να προλάβει το τρένο της σωτηρίας, παρόλο που είναι ακόμη πολύ νωρίς.

Για τους γηπεδούχους, ο Γκνιάτιτς επέστρεψε στην αποστολή και αναμένεται να είναι βασικός, ενώ ο Ολιμπά για ακόμη ένα ματς είναι εκτός πλάνων.

Η 20μελής αποστολή. Αναλυτικά: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Μπανανά, Δημήτρης, Ιτούα, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Αποστολόπουλος, Στανισάβλιεβιτς, Γκνιάτιτς, Μενδρινός, Μαχαμάτ, Γουνδουλάκης, Μουνάφο, Ράμος, Μιλούνοβιτς, Τσουράκης, Τζιλβάν, Ανγκούλο.

Η Sportingbet σου προσφέρει 5% bonus σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο σημερινό ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ στο Γ. Καραϊσκάκης.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, από την πλευρά του υπολογίζει στον Ιγκόρ και στα άλλα... δυνατά του «όπλα» όπως οι Χαβίτο και Ντιγκινί.

Η 18μελής αποστολή του αποτελείται από τους: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Χρήστου, Σερφά, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Μεχία, Ηλιάδης, Λαδάκης, Μπαϊκαρά, Ροτζέριο, Ντιγκινί, Χασομέρης, Βάλτερ, Μαρκόπουλος, Χαβίτο και Ίγκορ.

Στις 18:15, ο Πανιώνιος υποδέχεται την Καλλονή, με σκοπό να συνεχίσει την εντυπωσιακή του πορεία.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει στον Ρισβάνη, με τον Τασουλή να παίρνει φανέλα βασικού δεδομένου ότι ο Οικονόμου θα μετακινηθεί στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Χατζηισαΐα.

Η αποστολή της ομάδας της Πλατείας:

Παπαδόπουλος, Διούδης, Τασουλής, Οικονόμου, Ποζατζίδης, Χατζηισαΐας, Αργυρόπουλος, Μητρόπουλος, Σιώπης, Κόρμπος, Μπακασέτας, Καραμάνος, Μασούρας, Μπουμάλ, Ανσαριφάρντ, Καθάριος, Β. Βλάχος, Βιγιάλμπα, Χαλκιαδάκης και Πατσατζόγλου.

Από την πλευρά του, ο Θαλής Θεοδωρίδης υπλογίζει στις υπηρεσίες του Ελλακόπουλου, αλλά οι Βαλιός και Μάρκοβιτς παραμένουν εκτός πλάνων.

Η αποστολή της ομάδας της Μυτιλήνης:

Χογκ, Δαύκος, Αντέτζο, Κρολ, Ούκα, Αναστασιάδης, Τσαμπούρης, Γιορέντε, Κειτά, Κλαντρούμπσκι, Σάμπα, Γεωργίου, Γιουκαρής, Ελλακόπουλος, Καλτσάς, Μανούσος, Μπουρούς, Ξύδας και Μπαργκάν.

17/10

Πλατανιάς - Πανθρακικός (16:00)
Πανιώνιος - Καλλονή (18:15)
Ολυμπιακός - ΑΕΚ (20:30)

18/10

Βέροια - Ατρομητος (16:00)
Αστέρας Τρίπολης - Skoda Ξάνθη (18:15)
Λεβαδειακός - Παναιτωλικός (18:15)
Ηρακλής - ΠΑΟΚ (20:30)

19/15

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα