«Βράζουν» με Σταυρουλάκη στον Παναιτωλικό! (pic)

Gazzetta team
«Βράζουν» με Σταυρουλάκη στον Παναιτωλικό! (pic)

bet365

Στον Παναιτωλικό θέλουν μια νέα αρχή μετά τα... χαστούκια από Καλλονή και Πανιώνιο, όμως ο ορισμός του βοηθού Σταυρουλάκη στο ματς της Λιβαδειάς δημιουργεί νέους πονοκεφάλους!

Ο συγκεκριμένος βοηθός διαιτητή, δεν... ξυπνάει και τις καλύτερες αναμνήσεις στους ανθρώπους του Αγρινιώτικου συλλόγου. Πέρσι στο ματς με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη, ο Σταυρουλάκης από το Ρέθυμνο ήταν από τις βασικές αιτίες για την ήττα των «κυανοκίτρινων» όταν δεν είδε τον Κολόβο που ήταν... μέτρα οφσάιντ πριν σκοράρει. Η παρουσία του στην Λιβαδειά, την Κυριακή, στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό ξυπνάει περίεργες μνήμες (σε ένα έτσι κι αλλιώς... περίεργο γήπεδο για τον Παναιτωλικό) και η ενόχληση από τον συγκεκριμένο ορισμό είναι δεδομένο. Απλά ελπίζουν αυτή την φορά ο επόπτης από την Κρήτη να τα πάει καλύτερα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα