Κρασνοντάρ - Τέρεκ Γκρόζνι 1-1

Gazzetta team
Κρασνοντάρ - Τέρεκ Γκρόζνι 1-1

bet365

Η Κρασνοντάρ δεν ικανοποίησε, όμως τουλάχιστον έσωσε τον βαθμό (1-1 με την Τέρεκ) και έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία.

Τελικά, το rotation που κάνει συνεχώς ο Κόνονοβ κάνει κακό στην Κρασνοντάρ. Πολλές αλλαγές και πάλι στην 11άδα των ταύρων, που είναι λογικό να μην βρίσκουν ρυθμό και είναι εντελώς απρόβλεπτοι. Η Τέρεκ το εκμεταλλεύτηκε και με μεστή εμφάνιση, έφυγε με τον βαθμό, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να είχε πάρει και τη νίκη.

Η παρουσία του Αρί στην κορυφή της επίθεσης αποδείχθηκε ευλογία για την άμυνα της Τέρεκ, καθώς ο Βραζιλιάνος δεν έκανε ούτε μία σωστή ενέργεια. Οι Τσετσένοι ακολούθησαν πιστά το πλάνο τους να παίξουν με αντεπιθέσεις και οι γηπεδούχοι είχαν φλύαρη υπεροχή. Στην ουσία, δεν υπήρξε ούτε μία καθαρή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, με τους παίκτες του Κόνονοβ να κάνουν πολλά λάθη και τους φιλοξενούμενους να τα χαλάνε κυρίως στην τελική πάσα.

Στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν και αυτό οφείλεται στο γκολ του Σαντάεβ για την Τέρεκ στο 56’, όταν μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό πλάσαρε εύστοχα για το 0-1. Οι γηπεδούχοι αναγκάστηκαν να ανοιχτούν και αυτό με τη σειρά του τους έκανε να αφήσουν τα νώτα τους ακάλυπτα. Ο Μαμάεβ έχασε τεράστια ευκαιρία για την Κρασνοντάρ, που έπρεπε να μείνει πίσω στο σκορ για να ανεβάσει ταχύτητα, ενώ στο 72’ ήρθε η ισοφάριση με πολύ ωραίο σουτ του Πετρόβ στην κίνηση λίγο έξω από την περιοχή. Οι παίκτες του Ραχίμοβ παρέμεναν πολύ επικίνδυνοι στην αντεπίθεση, όμως πάντα έβρισκαν κάποιο τρόπο να τα χαλάνε στο τέλος, με το 1-1 να παραμένει και τους ταύρους να χάνουν και άλλο έδαφος στη βαθμολογία.

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα