Κρασνοντάρ - Ντιναμό Μόσχας 4-0

Λευτέρης Ντανοβασίλης
Κρασνοντάρ - Ντιναμό Μόσχας 4-0

bet365

Η Κρασνοντάρ έκανε την καλύτερη φετινής της εμφάνιση και διέλυσε με 4-0 την Ντιναμό Μόσχας.

Οι ομάδες βρίσκονταν σε διαφορετικά φεγγάρια, όμως φαίνεται ότι η διακοπή έκανε καλό στην Κρασνοντάρ. Ο Κόνονοβ αποφάσισε να κάνει πιο επιθετικό το κέντρο του, να βάλει τον Σμόλοβ στην κορυφή της επίθεσης και τον Σινίτσιν στη θέση του Ντίκαν στην εστία. Όλα δούλεψαν ρολόι. Στην πιο μεστή τους εμφάνιση, οι ταύροι είχαν τον έλεγχο από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο και έφτασαν στη νίκη με 4-0 επί της Ντιναμό, που σίγουρα δεν άξιζε τέτοιο τέλος.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και το τέμπο ήταν πολύ υψηλό από το ξεκίνημα. Και μόλις στο 10’ πήραν κεφάλι στο σκορ. Ωραία κίνηση και ακόμη πιο ωραίο σουτ λίγο έξω από την περιοχή, για να μαζέψει ο Γκαμπούλοβ την μπάλα από τα δίχτυα του. Οι Μοσχοβίτες ακολούθησαν στον ρυθμό των γηπεδούχων, όμως η διαφορά ποιότητας, ειδικά στην επίθεση, ήταν εμφανής. Οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στο γκολ με το μακρινό σουτ του Μορόζοβ, όμως δεν μπορούσαν με τίποτα να πατήσουν περιοχή, παρά την παρουσία του Πογκρέμπνιακ. Έτσι, στο 41’ ήρθε και το δεύτερο γκολ της Κρασνοντάρ, που δεν είχε χάσει τον έλεγχο. Γύρισμα του Αχμέντοβ από δεξιά, λάθος του Γκαμπούλοβ προ του Λαμπόρδε και ο Μαμάεβ προ κενής εστίας έκανε το 2-0.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Κόνονοβ έδωσαν χώρο και στην ουσία έκαναν συντήρηση δυνάμεων, παίζοντας με αντεπιθέσεις. Οι φιλοξενούμενοι αντιμετώπισαν τα ίδια προβλήματα στην τελική πάσα και στο 71’ ο Αχμέντοβ με εκπληκτικό σουτ από τα 25 μέτρα έκανε το 3-0, για να τελειώσει τα πάντα! Οι Μοσχοβίτες συνέχισαν να ψάχνουν το γκολ, είχαν δοκάρι με τον Πογκρέμπνικα στο 78’ και τη στιγμή που είχαν βγει όλοι στην επίθεση στο τελευταίο 10λεπτο, ήρθε ο Μαμέβ στις καθυστερήσεις μετά από ασίστ του Σμόλοβ να κάνει το τελικό 4-0 με άψογο τελείωμα!

Κρασνοντάρ (Όλεγκ Κόνονοβ): Σινίτσιν, Πετρόβ, Στράντμπεργκ, Γκράνκβιστ, Γιέρτσετσικ, Γκαζίνσκι (58' Καμπορέ), Μαμάεβ, Αχμέντοβ, Μπιστρόβ (78' Μαρκόβ), Λαμπόρδε (67' Περέιρα), Σμόλοβ

Ντιναμό (Αντρέι Κόμπελεβ): Γκαμπούλοβ, Κοζλόβ, Τζιάκοβ, Χούμποτσαν, Μορόζοβ, Ντενίσοβ, Ζόμπνιν (73' Κουζμίν), Λέβιν (85' Ζιβογκλιάντοβ), Τασάεβ, Ιόνοβ, Πογκρέμπνιακ

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα