«Αν είναι τόσο ευάλωτος ο συνεταιρισμός ας... διαλυθεί»

Gazzetta team
«Αν είναι τόσο ευάλωτος ο συνεταιρισμός ας... διαλυθεί»

bet365

Ο Χρήστος Δάρας δεν δίστασε να κάνει λόγο για ολική ρήξη του συνεταιρισμού σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση για τη χορηγία.

Με δηλώσεις του στο «ΣΠΟΡ FM 94.6», ο Χρήστος Δάρας τόνισε ότι α δεν βρεθεί λύση για την χορηγία, τότε ας διαλυθεί ο συνεταιρισμός.

«Ουσιαστικά ακόμα δεν είμαστε χωρίς χορηγό. Δεν αποκλείεται ο ΟΠΑΠ ή κάποια άλλη εταιρεία να είναι χορηγός καθώς υπάρχει ανοιχτός διαγωνισμός. Ήτανε λάθος ο τρόπος που έγινε η ψηφοφορία. Ενώ πέρυσι πήραμε ένα ποσό κοντά στις 250 χιλιάδες, φέτος μας το έριξαν και πήγε περίπου στις 140.000 ευρώ με την εφορία. Επιπλέον, με τον νέο νόμο με το παραμικρό, μια κροτίδα να πέσει θα πρέπει να δώσουμε κιόλας. Ωστόσο, από την αρχή ήταν αντίθετος ο ΠΑΟΚ, οπότε δεν είχε νόημα να συνεχιστεί η διαδικασία.

Η κάθε ομάδα είναι ελεύθερη να διαπραγματευθεί για τη φανέλα. Η απόφαση που πήρε η Λίγκα είναι για την κεντρική χορηγία και δεν αφορά τη φανέλα. Αν ρωτήσει κάποιος το γιατί πήραμε μέρος τότε θα πω ότι δυο ομάδες είπαν ότι έχουν έρθει σε συμφωνία με τον ΟΠΑΠ για τη φανέλα και έπρεπε να το φανερώσουν στην ψηφοφορία», ανέφερε για το θέμα της χορηγίας.

Στάθηκε ιδιαίτερα στο πρόβλημα που δημιουργείται με τα έσοδα των ΠΑΕ: «Δεν φταίει καμία ΠΑΕ αν πάει κάποιος και ρίξει ένα μπουκάλι ή βρίσει. Καλούμαστε να πληρώσουμε τα πρόστιμα εις διπλούν και καμία ομάδα δεν θα είχε πρόβλημα να πληρώναμε το ίδιο πρόστιμο με πέρυσι. Το όνομα του Πανιωνίου είναι τελευταίο από άποψης εμπορικότητας; Το κριτήριο είναι η βαθμολογική θέση»;

Καταλήγοντας και ενώ του ζητήθηκε να σχολιάσει τις κόντρες ανάμεσα στις ΠΑΕ με αφορμή το συγκεκριμένο ζήτημα, ανέφερε: «Μα ούτως ή άλλως οι κόντρες και οι φιλοσοφίες υπάρχουν από όταν ξεκίνησε ο συνεταιρισμός. Αν είναι ο συνεταιρισμός τόσο ευάλωτος σε ένα τέτοιο πρόβλημα ας διαλυθεί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα