«Η κόντρα Μαρινάκη-Μελισσανίδη δημιουργεί πρόβλημα στην Λίγκα»

Gazzetta team
«Η κόντρα Μαρινάκη-Μελισσανίδη δημιουργεί πρόβλημα στην Λίγκα»

bet365

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, τόνισε ότι η προσωπική κόντρα Μαρινάκη-Μελισσανίδη έχει βάλει σε κίνδυνο την ύπαρξη της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για:

-Το αν θα βρεθεί κάποια λύση με το θέμα της ΕΠΟ: «Φοβάμαι πολύ πως δεν θα βρεθεί κάποια λύση στο θέμα με την χορηγία του ΟΠΑΠ γιατί όπως φαίνεται δεν είναι κανείς διατεθειμένος να κάνει πίσω στο θέμα που κολλήσαμε, δηλαδή, της αποκλειστικότητας».

-Το αν υπάρχει κάποια άλλη λύση: «Αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια εταιρία και να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε μία νέα διαδικασία μέσα από τη Σούπερ Λίγκ και πήραμε μία απόφαση να κάνουμε ένα διαγωνισμό ακόμα μήπως προκύψει κάτι».

-Το τι έγινε λάθος στη διαδικασία: «Η διαδικασία ξεκίνησε σχεδόν έγκαιρα περίπου τον Φλεβάρη. Δεν μπορώ να πω ότι κάναμε κάτι. Τελευταία στιγμή μείναμε χωρίς λεφτά όλες σχεδόν οι ομάδες κάτι το οποίο θα υποχρεώσει πολλούς να ψάξουν αλλού για να μπορέσουν να συντηρήσουν τις εταιρίες. Το πόσο αυτό σε γενικές γραμμές βγαίνει περίπου 300.000 για κάθε ομάδα και θα είναι μία επιβάρυνση μεγάλη».

-Το αν στη λίγκα κοιτάνε το καλό του ποδοσφαίρου ή γίνονται προσπάθειες άσκησης πολιτικής: «Σε αυτό δεν μπορώ να απαντήσω, μπορώ να πω μόνο για εμένα και την προσπάθεια που έκανα να μεταπείσω μερικούς από τους συνιδιοκτήτες του συνεταιρισμού. Είναι πολλά τα λεφτά για τη Λίγκα αλλά ο καθένας έχει τους λόγους του και η κατάσταση είναι πολύπλοκη. Ένας από τους λόγους για την στάση αυτή από τον Ολυμπιακό είναι η κόντρα με τον κ. Μελισσανίδη και στην συγκεκριμένη υπόθεση μπαίνει κάτι το οποίο θεωρώ προσωπικό και όχι θεσμικό. Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου αλλά δεν θα γίνω δικαστής».

-Την ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός έχει ορισμένες απαιτήσεις, δεν βλέπω τον τρόπο που θέλει να υποτάξει κάτι και δεν είμαι αυτής της άποψης. Αυτό που πιστεύω είναι πως ο Ολυμπιακός εννοεί μέσω της ανακοίνωσης του είναι ο κ. Μελισσανίδης. Η κόντρα των δύο ανθρώπων μπαίνει σφήνα μέσα στη λίγκα και δημιουργεί πρόβλημα».

-το αν μπαίνει σε «κίνδυνο» η ύπαρξη της Λίγκας: «Η ρήξη και η διάλυση της Λίγκας δεν φαίνεται να βρίσκεται και πολύ… μακριά αυτή τη στιγμή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα