Δέλλας: «Παίζουμε στην έδρα μας, μόνο νίκη»

Δέλλας: «Παίζουμε στην έδρα μας, μόνο νίκη»

Gazzetta team
Δέλλας: «Παίζουμε στην έδρα μας, μόνο νίκη»

bet365

Για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ, τις απουσίες των διεθνών όλο αυτό το διάστημα και το ενδεχόμενο να πάρει θέση βασικού ο Ντιέγκο Μπουονανότε, μίλησε ο Τραϊανός Δέλλας.

Με δηλώσεις του στη NOVA ο προπονητής της ΑΕΚ αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο προετοιμάστηκε η ομάδα κατά τη διάρκεια της διακοπής ώστε να κάνει το καθήκον της κόντρα στα Γιάννινα ενώ αναφέρθηκε, για ακόμη μία φορά, στο θέμα των μεταγραφών.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δέλλας.

Για την απόφαση να μην γίνει μεταγραφή επιθετικού: «Η εμπιστοσύνη στα παιδιά είναι απεριόριστη, αλλά δε φτάνει μόνο αυτό. Θα πρέπει καθημερινά και στις προπονήσεις, αλλά και στα παιχνίδια να μπορούν να εκμεταλλευθούν αυτή την εμπιστοσύνη, ώστε να βγάζουν το 100% για την ομάδα. Η απόφαση που πάρθηκε, πάρθηκε από κοινού και ήταν για το καλό της ομάδας. Όχι για το κακό της».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Κάθε διακοπή επηρεάζει όλες τις ομάδες. Ήταν όμως κάτι προγραμματισμένο. Εμείς πρέπει να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα. Έχει τον ίδιο προπονητή και σχεδόν ίδια ομάδα σε σχέση με πέρυσι. Έχει καλή ψυχολογία μετά το τελευταίο αποτέλεσμα που έφερε στην έδρα της, αλλά εγώ περιμένω τη δική μας αντίδραση. Παίζουμε στην έδρα μας. Πρέπει να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πρώτο μέλημα του ΠΑΣ θα είναι η αμυντική του λειτουργία. Να κλείσει όλους τους χώρους κι εμείς θα πρέπει να βρούμε λύση σ’ αυτό. Γι’ αυτό και όλη την εβδομάδα πάνω σ’ αυτό δουλεύουμε. Ευελπιστώ την Κυριακή να βγουν στο γήπεδο όλα όσα κάνουμε».

Για τις απουσίες των διεθνών: «Μετά από πολλά χρόνια η ΑΕΚ έχει και πάλι διεθνείς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε όλες τις βαθμίδες των εθνικών ομάδων. Από την άλλη όμως υπάρχει μια δυσλειτουργία όταν λείπουν αρκετοί παίκτες για να οργανώσεις μια καλή προπόνηση. Έχω όμως σε όλους τους παίκτες εμπιστοσύνη. Το είδα και στο φιλικό που παίξαμε με τον Παναιτωλικό. Όλοι όσοι έπαιξαν, έδειξαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Όλοι είναι πανέτοιμοι ανά πάσα στιγμή να βοηθήσουν την ομάδα».

Για το αν θα είναι βασικός ο Μπουονανότε: «Πήρε κάποια λεπτά συμμετοχής στο προηγούμενο φιλικό. Αυτός ήταν άλλωστε κι ένας λόγος για τον οποίο έγινε το φιλικό. Ο άλλος ήταν για να πάρουν χρόνο και τα υπόλοιπα παιδιά. Τα υπόλοιπα την Κυριακή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα