Οριστικά χωρίς ΟΠΑΠ η Σούπερ Λίγκα

Gazzetta team
Οριστικά χωρίς ΟΠΑΠ η Σούπερ Λίγκα

bet365

Όπως επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Γιώργος Μποροβήλος, η Σούπερ Λίγκα και ο ΟΠΑΠ δεν θα συνεχίσουν μαζί.

Μετά από πολλά χρόνια οι δρόμοι της Σούπερ Λίγκας και το ΟΠΑΠ φαίνεται πως χωρίζουν, με τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού Γιώργο Μποροβήλο να το επιβεβαιώνει με δηλώσεις του, ενώ πριν υπήρξε και σχετική ανακοίνωση του Ολυμπιακού. Αναλυτικά ο πρόεδρος της Λίγκας τόνισε: «Εξετάστηκαν δύο προτάσεις. Της stoiximan που είχε εκπνεύσει και κρίθηκε χαμηλή. Και η πρόταση του ΟΠΑΠ που δεν μπορούσε να υλοποιηθεί λόγω της αποκλειστικότητας. Και ήδη ένα μέλος μας έχει μιλήσει με άλλη στοιχηματική εταιρεία. Αυτός ήταν ένας ανασταλτικός παράγοντας.

Αποφασίστηκε το επόμενο βήμα, να απευθυνθούμε στην αγορά χωρίς δεσμεύσεις που δημιουργούν προβλήματα για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε. Χωρίς αποκλειστικότητες ή άλλα προβλήματα.

Υπάρχει πρόβλημα δεν έχουμε λόγους να το κρύψουμε. Αλλά εκεί που οδηγήθηκαν τα πράγματα έπρεπε να προχωρήσουμε .Υπήρχαν σοβαρές αντιρρήσεις από τα μέλη για τις υπάρχουσες προτάσεις. Σας εξήγησα ότι στην πράξη δεν μπορούσε να προχωρήσει η πρόταση του ΟΠΑΠ.

Να σας θυμίσω ότι ουδείς είχε διαφωνήσει με το ύψος της χορηγίας. Για τη ρήτρα της αποκλειστικότητας υπήρχε αγκάθι. Εκ των πραγμάτων αυτή η πρόταση προσέκρουε στην αποκλειστικότητα. Υπάρχει δύσκολη κατάσταση την οποία αναγνωρίζουμε. Είμαστε ιδιωτικός φορές θα ακολουθήσουμε ό,τι είπε το συμβούλιο.

Πάμε στη λογική ενός χορηγού ο οποίος αυτά τα οποία θα αγοράζει, θα είναι αυτά που θα μπορούμε να του δώσουμε. Υπάρχουν προϊόντα όπως οι φανέλες που εμείς δεν μπορούμε να δώσουμε. Δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε μια ομάδα να δώσει την φανέλα κατά αποκλειστικότητα».

Ανακοίνωση και από την Λίγκα

Εκτός από την δηλώσεις του Γιώργου Μποροβήλου υπήρξε και ανακοίνωση από την Λίγκα η οποία αναφέρει: «Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε να μην προχωρήσει στην υπογραφή χορηγικής συμφωνίας, δεδομένων των συνθηκών. Αποφασίστηκε περαιτέρω να προβεί η Super League σε δημόσια πρόσκληση υποβολής ενδιαφέροντος για την Κεντρική Ανταποδοτική Χορηγία του Πρωταθλήματος, με όρους που θα αποσαφηνιστούν εντός των επόμενων ημερών».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα