Τι σχεδιάζει ο Ντε Χέα και γιατί έμεινε έκπληκτος ο Κασίγιας;

Κώστας Ζάλιαρης
Τι σχεδιάζει ο Ντε Χέα και γιατί έμεινε έκπληκτος ο Κασίγιας;

bet365

Πολύ περίεργες ήταν οι συνομιλίες του Νταβίντ Ντε Χέα με τους συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα της Ισπανίας κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης... Απορούσε ο Κασίγιας με τα όσα άκουγε για τον τρόπο που χάλασε η μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μάζεψε τα κομμάτια του και είχε διάθεση να μιλήσει στους συμπατριώτες του για τα όσα έγιναν στις τελευταίες ώρες της θερινής μεταγραφικής περιόδου με το «ναυάγιο» της μετακίνησής του στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Απευθυνόμενος προς τον Σέρχιο Ράμος, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, φαίνεται να λέει «Θα το κάνω...» δείχνοντας να έχει κάποιο σχέδιο για το άμεσο μέλλον, ενώ, λίγο αργότερα, όταν ο Ικέρ Κασίγιας του έπιασε την κουβέντα, ο έμπειρος πορτιέρο που πλέον αγωνίζεται στην Πόρτο φαίνεται να απορεί με τα όσα ακούει από τον Ντε Χέα...

Την ίδια ώρα, βέβαια, από Αγγλία μεριά, γίνεται λόγος για προσπάθεια ανανέωσης του συμβολαίου του με τους «κόκκινους διαβόλους» και δεδομένη κρούση από τη διοίκηση της ομάδας στον εκπρόσωπο του διεθνή γκολκίπερ ώστε να συζητήσουν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα