Ο Φουστέρ, ο Ντουρμάζ και... η αντίδραση

Ο Φουστέρ, ο Ντουρμάζ και... η αντίδραση

Διονύσης Δελλής
Ο Φουστέρ, ο Ντουρμάζ και... η αντίδραση

bet365

Ο Διονύσης Δελλής γράφει για τον Φουστέρ, το... σίριαλ του Ντουρμάζ και τον Φορτούνη που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τον Σουηδό.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Οι πράξεις είναι που μετράνε άλλωστε σε αυτές τις περιπτώσεις. Εκτός λίστας Τσάμπιονς Λιγκ ο Νταβίντ Φουστέρ. Εκτός και ο Τζίμι Ντουρμάζ.

«Είμαι στεναχωρημένος και απογοητευμένος αλλά θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω να προπονούμαι σκληρά κάθε μέρα και να δίνω τα πάντα για τον Ολυμπιακό μας, τους συμπαίκτες μου και όλους εσάς» γράφει στο facebook ο Ισπανός με την 5ετή καριέρα, το περιβραχιόνιο του αρχηγού και τον σεβασμό από ολόκληρη την φίλαθλη Ελλάδα.

«Μεσημεριανάδικο» έχει βαλθεί να το κάνει ο Σουηδός.

Εδώ και τρεις μέρες όλο κάτι λένε τα ρεπορτάζ από την πατρίδα του και την Τουρκία. Όλο κάτι λέει ο ίδιος. Με αποκορύφωμα εκείνο το «να τα πούμε πρόσωπο με πρόσωπο με τον προπονητη». Σιγά να μην μονομαχήσουν και όλας...

Δεν τον αδικούμε, ειλικρινά. Είναι διεθνής, έχει τους προσωπικούς του στόχους. Την φιλοδοξία του να παίξει Euro κλπ. Προφανώς είναι στεναχωρημένος ο Ντουρμάζ. Προφανώς μπορεί να μην το περίμενε γιατί όντως είχε ξεκινήσει καλά φέτος. Ίσως και να μην το άξιζε όλο αυτό. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έτσι είναι σε ομάδες αυτού του επιπέδου που έχουν ίσως περισσότερους από όσους χρειάζονται στο ρόστερ. Υπήρχαν 21 θέσεις για 30 παίκτες. Κάποιοι θα έμεναν εκτός.

Και για να τα λέμε όλα: Δεν είχε την ίδια... ευαισθησία πέρσι τέτοια εποχή. Όταν η ιστορία εξελίχθηκε «ανάποδα». Τότε ήταν ο Ντοσεβί που είχε κάνει προετοιμασία, είχε παίξει καλά στα φιλικά. Ήρθε όμως τέλη Αυγούστου ο Ντουρμάζ και ο Μίτσελ ούτε που το σκέφτηκε. Τον Σουηδό επέλεξε χωρίς πολύ σκέψη. Γιατί τον πίστευε περισσότερο. Δικαίωμα του. Ο προπονητής είναι άλλωστε που αναλαμβάνει την ευθύνη.

Ε, τώρα είναι ο Ερνάνι. Ο παίκτης που πολεμούσε κανά δύο μήνες ο Ολυμπιακός να αποκτήσει στο αριστερό του άκρο. Ήρθαν και ο Σεμπά με τον Πάρντο, επιλογές 100% του νέου προπονητή και ο κλήρος έπεσε στον Τζίμι. Δεν ήταν προσωπικό. Κάποιοι έπρεπε να μείνουν εκτός.

Αν θες να απαντήσεις στον Σίλβα, αν θες να του δείξεις πως έκανες λάθος; Παίξε. Όποτε και όσο σου δοθεί η ευκαιρία. Άλλωστε κόντρα σε όσα λέγονται αυτή τη στιγμή μια πιθανότητα μεταγραφής με σχεδόν όλες τις λίγκες του κόσμου «κλειστές» είναι ελάχιστη. Παίξε. Έχει 50 ματς η σεζόν.

Και ο Φορτούνης έμεινε πέρσι τέτοια εποχή εκτός λίστας. Τον Γενάρη όμως τη «διόρθωσε» την κατάσταση. Με την προσπάθεια του. Στο γήπεδο απαντάς. Τα άλλα είναι μόνο για τις εντυπώσεις. Τις κακές εντυπώσεις. Που ειδικά όταν έρχονται σε «αντιστοιχία» με τον τρόπο του Φουστέρ το κάνουν ακόμη δυσκολότερο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα