Ο Καρυπίδης στο Gazzetta.gr για Αρη και Βέροια!

Απόστολος Παγώνης
Ο Καρυπίδης στο Gazzetta.gr για Αρη και Βέροια!

bet365

Ο πρόεδρος της Βέροιας, Θόδωρος Καρυπίδης, μιλάει στο Gazzetta.gr για το ενδιαφέρον του για Άρη, την κινέζικη εταιρεία που θέλει να επενδύσει στην ομάδα της Ημαθίας και τον φίλο του, Ιβάν Σαββίδη.

Ο ιδιοκτήτης της "Βασίλισσας του Βορρά" Θόδωρος Καρυπίδης, που είναι ο τρίτος πόλος που ενδιαφέρεται να επενδύσει στον Άρη, μίλησε για πρώτη φορά για την απόφασή του να καταθέσει πρόταση για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο πρόεδρος της Βέροιας αποκάλυψε με ποιον μάνατζερ παικτών και πρώην παίκτη της ομάδας θα έχει στο πλάι του μόλις αναλάβει τις τύχες της ομάδας. Πιο αναλυτικά η συνέντευξή του στο Gazzetta.gr.

- Σε ποιο σημείο είστε με την κινέζικη εταιρία που ενδιαφέρεται να επενδύσει στη Βέροια;

"Θα γίνει σήμερα (2/9) μια συνάντηση με την πολυεθνική εταιρία που θέλει να επενδύσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαι αισιόδοξος ότι θα πάει καλά το ραντεβού που έχουμε. Η συγκεκριμένη εταιρία θέλει να επενδύσει εκτός από το ποδόσφαιρο και στον τομέα των τροφίμων. Αν όλα κυλίσουν ομαλά θα έχουμε αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας. Αυτό δεν μπορεί να γίνει σήμερα ή αύριο. Θα πάρει κάποιο διάστημα. Ο κόσμος της Βέροιας να είναι σίγουρος πως η ομάδα θα δοθεί σε πολύ καλά χέρια".

- Τις τελευταίες ημέρες το όνομα μας φιγουράρει στο ρεπορτάζ του Άρη. Υπάρχει ενδιαφέρον από τον Θόδωρο Καρυπίδη για την ιστορική ομάδα της Ελλάδας;

"Εγώ θέλω τον Άρη για να τον κάνω δυνατό και ανταγωνιστικό. Η θέση της ομάδας είναι στην Super League, ούτε στην Β' ούτε στην Γ' Εθνική. Θα σας δώσω και μια είδηση. Σε επικοινωνία που είχα με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με διαβεβαίωσαν πως μπορώ να εκδηλώσω το ενδιαφέρον μου για την ομάδα κι ο λόγος είναι πως ο Άρης είναι ερασιτεχνικό σωματείο".

- Οι φίλαθλοι του Άρη θεωρούν, λόγω των σχέσεων που έχετε με τον Ιβάν Σαββίδη, πως πίσω από το ενδιαφέρον σας κρύβεται ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ.

"Ο Ιβάν Σαββίδης είναι φίλος μου και κάνουμε μαζί επιχειρηματικές δουλειές. Αυτό σημαίνει πως ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι υποχείριο του Ιβάν Σαββίδης; Θέλω όταν θα παίξουμε τον ΠΑΟΚ στο γήπεδό μας να τον κερδίσουμε για να κλείσουμε πολλά στόμα που λένε διάφορα. Η Βέροια έχει φτιάξει μια πολύ δυνατή ομάδα και θα είναι η ευχάριστη έκπληξη στο πρωτάθλημα. Αν αυτή η ομάδα είχε τα χρώματα και το σήμα του Άρη για πλάκα θα ήμασταν στις πρώτες θέσεις".

- Τι σας είπε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ όταν έμαθε πως θέλετε ν' ασχοληθείτε με τον Άρη;

"Δεν του άρεσε καθόλου αυτή η ιδέα. Δυσαρεστήθηκε έντονα όταν το πληροφορήθηκε. Μου είπε ότι δεν είναι σωστό αυτό που πάω να κάνω. Εγώ όμως έχω πάρει τις αποφάσεις μου και δεν αλλάζουν".

- Με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη Άρη έχετε μιλήσει;

" Όχι ακόμα. Έχω μιλήσει με εξωδιοικητικούς παράγοντες της ομάδας. Σκοπεύω όμως να το κάνω πολύ σύντομα, μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Τη Δευτέρα που θα γίνει η Γενική Συνέλευση θα δώσω το παρών. Θα καταθέσω τις προτάσεις μου διεκδικώντας το χρίσμα. Αυτά που θέλω να κάνω για τον Άρη δεν μπορεί να τα κάνει, κανείς άλλος".

- Έχετε ετοιμάσει κάποιο πλάνο για την επόμενη ημέρα;

"Υπάρχει ένα πλάνο με παίκτες, αλλά και με προπονητή. Στο πλευρό μου θα είναι ο Ίλια Ίβιτς που ξέρει την ομάδα και είναι αγαπητός στον κόσμο της ομάδας".

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα