Λοκομοτίβ - Κρασνοντάρ 2-1 (gTV)

Λοκομοτίβ - Κρασνοντάρ 2-1 (gTV)

bet365

Πολλά προβλήματα στην άμυνα για την Κρασνοντάρ, που προηγήθηκε, όμως ηττήθηκε με 2-1 από την Λοκομοτίβ στη Μόσχα. Στη 2η θέση οι Μοσχοβίτες.

Η Κρασνοντάρ ξεκίνησε καλά, όμως προδόθηκε από την άμυνά της, για να γνωρίσει την ήττα με 2-1 από την Λοκομοτίβ στη Μόσχα και να παραμείνει χαμηλά στη βαθμολογία, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι, που θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και άλλα γκολ, ανέβηκαν στη 2η.

Ο ρυθμός ήταν καλός από το ξεκίνημα, με τον Νιάς να προκαλεί πονοκέφαλο στο αμυντικό δίδυμο των φιλοξενούμενων (Γκράνκβιστ-Σίγκουρντσον) και να χάνει την πρώτη ευκαιρία μόλις στο 2’. Η Κρασνοντάρ είχε την ευκαιρία να προηγηθεί με την πρώτη της ευκαιρία, όταν στο 11’ ο Σμόλοβ έφυγε στην αντεπίθεση και με ωραία κίνηση και πλασέ λίγο έξω από την περιοχή νίκησε τον Γκιγιέρμε για το 0-1! Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν από το γκολ, απείλησαν και πάλι με τον Νιάς (13’) και έφτασαν γρήγορα στην ισοφάριση με τον Σενεγαλέζο. Αστεία αντίδραση από την άμυνα των φιλοξενούμενων, με τον Νιάς να μη χάνει την μπάλα από 3 αντιπάλους, να κάνει το πλασέ πέφτοντας και τον Ντικάν να δέχεται ένα αστείο γκολ για το 1-1! Οι ευκαιρίες ήταν λίγες μέχρι το ημίχρονο, με τον Ντενίσοβ να απειλεί από μακριά (19’) για τους Μοσχοβίτες και τους Γκράνκβιστ (24’) και Σμόλοβ (28’) να μην μπορούν να νικήσουν τον Γκιγιέρμε για τους ταύρους.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν ταχύτητα και ήταν πολύ καλύτεροι. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 56’, όταν αρχικά ο Ταράσοβ είδε την μπάλα να σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ντικάν, πριν ο τερματοφύλακας της Κρασνονυάρ βγάλει το σουτ του Νιάς στη συνέχεια, για να μείνει κάτω και να δει τον Κασάεβ να έρχεται από πίσω και με κεφαλιά να κάνει το 2-1! Οι παίκτες του Τσερεβτσένκο έφεραν το παιχνίδι εκεί που ήθελαν και στη συνέχεια έπαιξαν με αντεπιθέσεις. Στο 69’ ο Σαμέντοβ σκόραρε, όμως το γκολ του ακυρώθηκε σωστά για επιθετικό φάουλ του Νιάς στον Ντικάν, ενώ στο 72’ ο Μαϊκόν έχασε μεγάλη ευκαιρία. Οι φιλοξενούμενοι δεν έπαιξαν με ψυχή, απείλησαν ελάχιστα και είναι χαρακτηριστικό ότι η καλύτερή τους ευκαιρία μέχρι το τέλος ήρθε στο 80’, όταν το σουτ του Αχμέντοβ πέρασε ψηλά άουτ, για να μείνει το 2-1 μέχρι το τέλος.

Λοκομοτίβ (Ίγκορ Τσερέβτσενκο): Γκιγιέρμε, Ντενίσοβ, Πεϊτσίνοβιτς, Τσόρλουκα, Σίσκιν, Ντινγκά (46' Μιχάλικ), Ταράσοβ, Κολομέιτσεβ, κασάεβ (88' Γιανμπάεβ), Σαμέντοβ, Νιάς (71' Μαϊκόν)

Κρασνοντάρ (Ολέγκ Κόνονοβ): Ντικάν, Καλέσιν, Σίγκουρντσον, Γκράνκβιστ, Πετρόβ, Στράντμπεργκ, Μαμάεβ, Γκαζίνσκι (61' Αχμέντοβ), Λαμπόρδε (46' Μπιστρόβ), Αρί (67' Βάντερσον), Σμόλοβ

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα