Σενάριο για Λάφερτι

Gazzetta team
Σενάριο για Λάφερτι

bet365

Νέο όνομα στη λίστα της Ένωσης για την γραμμή κρούσης ο διεθνής με την Βόρεια Ιρλανδία Κάιλ Λάφερτι.

Τον Κάιλ Λάφερτι φέρεται να έχει βάλει στο μάτι η ΑΕΚ, προκειμένου να καλύψει το κενό του Ραφίκ Τζιμπούρ στη γραμμή κρούσης. Ο Βορειοϊρλανδός σέντερ φορ ανήκει στη Νόριτς και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς φέρεται να έχει ήδη κάνει επαφές τόσο με τον 27χρονο κυνηγό όσο και με τα Καναρίνια.

Το κασέ του σκόρερ της εθνικής του ομάδας στο ματς των προκριματικών του Euro 2016 απέναντι στην Ελλάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης», ανέρχεται στο 1 εκατομμύριο ευρώ και οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν την πιθανότητα δανεισμού του με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι ο Λάφερτι ήταν τραυματίας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, χάνοντας την προετοιμασία της Νόριτς και αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα. Διαβάστε εδώ για τον Βορειοϊρλανδό που απασχόλησε και τον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα