Ήττα - σοκ για τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη απ’ την Κρίλια (gTV)

Δημήτρης Ρούσσος
Ήττα - σοκ για τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη απ’ την Κρίλια (gTV)

bet365

Δείτε τα highlights από τη μεγάλη νίκη της Κρίλια Σοβετόφ επί της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με 1-3 στο στάδιο «Πετρόφσκι».

Έως τώρα η ομάδα του Βίλας Μπόας ήταν άψογη εκτός έδρας, με 3 νίκες σε ισάριθμα παιγνίδια. Εντός του «Πετρόφσκι» όμως ψάχνει ακόμα να βρει τον καλό της εαυτό. Μετά την ήττα απ’ την Κράσνονταρ πριν από δυο αγωνιστικές, ήταν η σειρά της Κρίλια να πανηγυρίσει στην έδρα των πρωταθλητών Ρωσίας.

Στο 18’ η Ζενίτ πήρε το προβάδισμα με τον Γαβρίλοφ να σκοράρει. Ο Χουλκ είχε δοκάρι αμέσως μετά, για να έρθει η αντίδραση των φιλοξενούμενων στο 49’ με τον Νάντσον.

Μόλις 3’ αργότερα ο Μολό έδωσε ασίστ στον Κορνιλένκο για το 1-2, ενώ στο 56’ ήταν η σειρά του Γάλλου να «σοκάρει» τη Ζενίτ, «γράφοντας» το 1-3 και ολοκληρώνοντας το απίστευτο 11λεπτο της ομάδας του, μέσα στο οποίο πέτυχε τρία γκολ!

Ο Χούλκ έχασε πέναλτι στο 61’, το οποίο απέκρουσε ο Κοντσεντάλοφ και η αντίδραση της ομάδας του Βίλας - Μπόας, που αποβλήθηκε λόγω διαμαρτυρίας στον διαιτητή στο 34, ολοκληρώθηκε εκεί…

Πλέον η ΤΣΣΚΑ έχει τη δυνατότητα να μεγαλώσει τη διαφορά απ’ τη δεύτερη Ζενίτ στους 6 βαθμούς, αν νικήσει την Κούμπαν την Κυριακή.

Δείτε τα highlights:

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα