Οριστικά στην Γ' Εθνική o Άρης!

Οριστικά στην Γ' Εθνική o Άρης!

Gazzetta team
Οριστικά στην Γ' Εθνική o Άρης!

bet365

Άσχημα μαντάτα για τον Άρη! Η ΕΠΟ απέρριψε το αίτημα του, όπως και των υπολοίπων ομάδων που διεκδικούσαν την άνοδο τους στην Β' Εθνική κι έτσι οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονικής για άλλη μια χρονιά θα βρεθούν στα... χωράφια της Γ΄εθνικής!

Η υπόθεση ανόδου στην Β' Εθνική έληξε άδοξα για τον Άρη, όπως και για τις υπόλοιπες ομάδες, καθώς η ΕΠΟ απέρριψε την αίτηση των δευτεραθλητών. Πλέον οι Θεσσαλονικείς είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν μπροστά και να βρουν μια διοίκηση στιβαρή, παίκτες, αλλά και προπονητή για να πορευτούν την νέα χρονιά.

Η απορριπτική απόφαση της ΕΠΟ έχει ως εξής, όπως αναρτήθηκε στο επίσημο σάιτ της Ομοσπονδίας: «Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κατά τη σημερινή της συνεδρίαση με την υπ” αριθμόν 71/28-8-2015 απόφασή της συνεκδίκασε, δέχθηκε τυπικά και απέρριψε κατ΄ ουσίαν τις αιτήσεις ανάκλησης-αναψηλάφησης-θεραπείας των σωματείων ΑΣ Αρης Θεσσαλονίκης, Α.Ε Καραϊσκάκης, Α.Ε Κηφισιάς και Α.Π.Ο Παναργειακός, κατά της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ Εθνικής Κατηγορίας-Football League και 2) της αναψηλάφησης της υπ΄ άριθμόν 68/21-8-2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα