Πούλησε Σο πήρε Μάρκοβιτς η Φενέρ

Πούλησε Σο πήρε Μάρκοβιτς η Φενέρ

Θοδωρής Βασίλης
Πούλησε Σο πήρε Μάρκοβιτς η Φενέρ

bet365

Οι μεταγραφικές κινήσεις της Φενέρμπαχτσε συνεχίζονται. Τα «καναρίνια» πούλησαν τον Μούσα Σο στην Αλ Αχλί έναντι 17 εκατ. ευρώ και την ίδια ώρα έκλεισαν τον Λάζαρ Μάρκοβιτς της Λίβερπουλ.

Ο Βίτορ Περέιρα συνεχίζει να φτιάχνει την δική του Φενέρ. Η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε την παραχώρηση του Μούσα Σο στην Αλ Αχλί έναντι του ποσού των 17 εκατ. ευρώ. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός έμεινε εκτός αποστολής από τον αγώνα με τον Ατρόμητο για να ολοκληρώσει την μεταγραφή.

Η Αλ Αχλί είχε καταθέσει αρχικά πρόταση 15 εκατ. ευρώ η οποία όμως είχε απορριφθεί πριν επανέλθει με νέα βελτιωμένη η οποία έγινε δεκτή.

Την ίδια ώρα η Φνέρμπαχτσε έδινε τα χέρια με την Λίβερπουλ για τον δανεισμό του Σέρβου διεθνή άσου Λάζαρ Μάρκοβιτς. Ο 21χρονος άσος δεν βρισκόταν στα φετινά πλάνα του Μπρένταν Ρότζερς και αποφάσισε να αποχωρήσει.

Ο παίκτης θα παραχωρηθεί δανεικός την φετινή σεζόν με την Φενέρ να πληρώνει το συμβόλαιο του, χωρίς πάντως να μπαίνει οψιόν αγοράς αφού στην Λίβερπουλ θεωρούν ότι θα επιστρέψει καλύτερος μετά το πέρασμά του από την Τουρκία.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα