Θέλουν Καρέλη με 3,5 εκατομμύρια!

Θέλουν Καρέλη με 3,5 εκατομμύρια!

Νίκος Ρόλλας
Θέλουν Καρέλη με 3,5 εκατομμύρια!

bet365

Οι άνθρωποι της Γκενγκ ευελπιστούν πως ο Παναθηναϊκός θα απαντήσει θετικά σε πρόταση ύψους 3,5 εκατομμυρίων για τον Νίκο Καρέλη, όμως κάτι τέτοιο διαψεύστηκε.

Το όνομα του Νίκου Καρέλη συνεχίζει να απασχολεί την Γκενγκ, αν και από τον Παναθηναϊκό είναι ξεκάθαροι για τις προθέσεις τους σχετικά με τον Έλληνα επιθετικό.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή... Την Τρίτη άρχισαν να κυκλοφορούν νέα σενάρια από το Βέλγιο, τα οποία ανέφεραν οτι η πρωταθλήτρια ομάδα επιστρέφει για τον 23χρονο άσο με νέα πρόταση.

Κάτι τέτοιο ωστόσο διαψεύστηκε το απόγευμα από τους «πράσινους», οι οποίοι τόνιζαν πως ούτε νέα πρόταση έχει έρθει, ούτε παραχωρείται ο ποδοσφαιριστής.

Σύμφωνα όμως με την «Het Laatste Nieuws», η πρόταση αυτή θα επισημοποιηθεί αμέσως μετά το παιχνίδι με την Καμπάλα, αλλά αν κρίνουμε από το ποσό που αναφέρει το δημοσίευμα οτι θα εμπεριέχει, θα έχει την ίδια τύχη με την προηγούμενη.

Θα φάει... πόρτα δηλαδή.

Και αυτό γιατί αναμένεται να είναι γύρω στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, καθώς όπως τονίζουν οι Βέλγοι από τη στιγμή που το ενδιαφέρον κάποιον ιταλικών ομάδων έχει αποσυρθεί, η τιμή του Νίκου Καρέλη έχει πέσει.

Ακόμη όμως και αν στον Παναθηναϊκό πειστούν να τον δώσουν και όχι να τον κρατήσουν και να αυξηθεί ακόμη περισσότερο η τιμή του ενόψει του επόμενου καλοκαιριού, πολύ δύσκολα θα τον αφήσουν να φύγει με λιγότερα από 4-5 εκατομμύρια ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα