Ζαρμπάνο: «Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε Μαζουάκου»

Ζαρμπάνο: «Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε Μαζουάκου»

bet365

Η Τζένοα δεν έχει... παρατήσει την υπόθεση του Αρτούρ Μαζουάκου, όπως τονίζει στο Gazzetta.gr ο εκτελεστικός διευθυντής της, Αλεσάντρο Ζαρμπάνο.

Ο Αλεσάντρο Ζαρμπάνο μίλησε στο Gazzetta.gr σχετικά με τις νέες πληροφορίες που αφορούν στην... αναθέρμανση του ενδιαφέροντος της Τζένοα για τον Αρτούρ Μαζουάκου. «Μπορώ να σας πω ότι συνεχίζουμε να... παρακολουθούμε τον Αρτούρ Μαζουάκου. Είναι ένας παίκτης που πάντα είναι στην λίστα μας αλλά το θέμα δεν είναι τόσο απλό...

Ενδεχομένως από αύριο (σ.σ. Τρίτη) και μετά θα μπορούμε να πούμε περισσότερα γι' αυτό το θέμα. Είναι κάτι που θα το δούμε από αύριο και μετά», ήταν το σχόλιο του εκτελεστικού διευθυντή των Γενοβέζων, που και στο παρελθόν έχει παραδεχθεί ανοιχτά και δημόσια πως ο σύλλογός του έχει στο στόχαστρό του τον νεαρό αριστερό μπακ του Ολυμπιακού.

Με τον τρόπο του ο Ζαρμπάνο προδικάζει άμεσα εξελίξεις. Ο Ολυμπιακός από την άλλη και η πλευρά του παίκτη εδώ και αρκετές μέρες είτε επίσημα είτε ανεπίσημα διευκρινίζουν πως δεν έχουν καμία επίσημη κρούση στα χέρια τους για την απόκτηση του Μαζουάκου. Και φυσικά οι αξιώσεις των πρωταθλητών Ελλάδας για την μεταγραφή του δεν καθιστούν και εύκολη μία τέτοια αποχώρηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα