Τι τρέχει με τον Καβενάγκι... (poll)

Αντώνης Σαούλης
Τι τρέχει με τον Καβενάγκι... (poll)

bet365

Οι πιθανότητες για τον Αστέρα, η σφήνα του ΑΠΟΕΛ και γιατί οι άλλες ελληνικές ομάδες δεν ασχολούνται με τον 31χρονο Αργεντινό που κυκλοφορεί ελεύθερος.

Την Πέμπτη το gazzetta.gr σας είχε αποκαλύψει το όνομα του Φερνάντο Καβέναγκι ως υποψήφιο στόχο του Αστέρα Τρίπολης για αντί-Μπαράλες. Ενα όνομα που δημιούργησε μεγάλη κουβέντα. Οχι μόνο φυσικά στην ποδοσφαιρική κοινωνία της Τρίπολης αλλά συνολικά στο ποδοσφαιρικό κοινό. Ρίχνοντας κανείς μια ματιά στα σχόλια κάτω από την είδηση καταλάβαινες πως μάλλον όλοι οι φίλαθλοι θα ήθελαν έναν Καβενάγκι στην ομάδα τους.

Στα 31 του είναι. Προέρχεται από μια καλή σεζόν (30 ματς, 13 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις) και κυκλοφορεί ελεύθερος μιας και δεν έμεινε στην Ρίβερ Πλέιτ. Δεν έχει υπογράψει στην Ινδία (και στην Πιουν Σιτι) παρά το γεγονός ότι υπάρχει σε αρκετές ιστοσελίδες. Είναι ελεύθερος κι εξετάζει τις προτάσεις που έχει. Οπως κι αυτή του ΑΠΟΕΛ. Για την ώρα ο κυπριακός σύλλογος φαίνεται να έχει προβάδισμα έναντι των άλλων συλλόγων που τον παρακολουθούν. Δεν έχει κλείσει αλλά είναι σε ανοιχτή γραμμή...

Και προφανώς ίσως να περιμένει κάτι καλύτερο. Ειτε στο οικονομικό κομμάτι, είτε στο θέμα συλλόγου και στόχων.

Το όνομά του «έσκασε» και στην Κύπρο με τον ίδιο ενθουσιασμό που «έσκασε» και στην Ελλάδα. Εστω και αν είναι για τον Αστέρα Τρίπολης (που φημίζεται για τις άκρες του στην Αργεντινή). Για τους... μεγάλους δεν έχει προκύψει το παραμικρό για τον Καβενάγκι. Παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνει φορ για παράδειγμα. Ο Ολυμπιακός έχει κλεισμένη για την ώρα την τριάδα των φορ του αλλά ποιος φίλαθλος της ομάδας θα έλεγε όχι στον Καβενάγκι (που είναι και κολλητός με τον Τσόρι). Η στην ΑΕΚ για παράδειγμα που ψιθυρίζεται πως θα ήθελε ακόμα έναν επιθετικό. Ακόμα και στον Παναθηναϊκό. Οπως έλεγαν «γιατί στον Αστέρα και όχι στον Παναθηναϊκό».

Εν τέλει θα θέλατε τον Φερνάντο Καβενάγκι στην ομάδα σας...;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα