Τζιμπούρ: «Ρίσκο ο Μίτσελ για τη Μαρσέιγ»

Τζιμπούρ: «Ρίσκο ο Μίτσελ για τη Μαρσέιγ»

bet365

Ρίσκο χαρακτήρισε την πρόσληψη του Μίτσελ στον πάγκο της Μαρσέιγ ο Ραφίκ Τζιμπούρ, επισημαίνοντας ότι ο Ισπανός θα έχει πολύ δυσκολότερο έργο στη Μασσαλία απ' ότι στον Πειραιά.

«Υπάρχει πολύ παιχνίδι με τη μπάλα στις προπονήσεις του, αλλά κυρίως δίνει έμφαση στους αγώνες και τη φυσική κατάσταση. Ανέλαβε την ομάδα σε μία μεταβατική περίοδο, μετά την αποχώρηση του Λεονάρντο Ζαρντίμ, αλλά δυσκολεύτηκε να δώσει ταυτότητα στην ομάδα. Παρόλα αυτά καταφέραμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα χάρη στο προβάδισμα που είχαμε κερδίσει στη διάρκεια της σεζόν και δεν κατάφερε να διαχειριστεί» δήλωσε αρχικά ο Αλγερινός στο Onze Mondial, του MenSquare.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έκανε καλές εμφανίσεις στο Champions League, του το αναγνωρίζω αυτό, αλλά είχε προβλήματα στο παιχνίδι του. Κυρίως εκμεταλλεύτηκε τη δουλειά του Ζαρντίμ. Προσωπικά, δεν είναι ένας προπονητής που με εντυπωσίασε με το λόγο του ή την τακτική του προσέγγιση. Βασίζεται στο μεγάλο του όνομα. Εκτός από τη Χετάφε, δεν άφησε πουθενά αλλού την υπογραφή του».

Και κατέληξε: «Είναι ρίσκο για τη Μαρσέιγ. Δεν ξέρω με τι κριτήρια προσελήφθη. Του εύχομαι τα καλύτερα, αλλά η Μαρσέιγ δεν συγκρίνεται με τον Ολυμπιακό, όπου τα πάντα δούλευαν πριν την άφιξή του. Η ομάδα ήταν ήδη έτοιμη να κερδίσει με έμπειρους παίκτες. Στη Μαρσέιγ τον περιμένει ένα μεγάλο πρότζεκτ. Πρέπει να χτίσει τα πάντα από το Α έως το Ω. Με τις μεγάλες προσδοκίες που υπάρχουν στην πόλη και τους μεγάλους στόχους που έχει το κλαμπ, θα είναι δύσκολο».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα