Ντοντό: «Αυτό είναι το παιχνίδι της ζωής μας»

Ντοντό: «Αυτό είναι το παιχνίδι της ζωής μας»

Gazzetta team
Ντοντό: «Αυτό είναι το παιχνίδι της ζωής μας»

bet365

Ο Ντοντό χαρακτήρισε «ματς της ζωής μας» το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, που βλέπει ως διεκδικητή του τίτλου του Europa League και ποντάρει στον κόσμο της Καμπάλα για να κάνει τη διαφορά.

«Αυτό είναι το παιχνίδι της ζωής μας για όλους εμάς που βρισκόμαστε στην ομάδα. Είμαστε πολύ αφοσιωμένοι στα δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, που είναι μία από τις διεκδικήτριες ομάδες για το Europa League. Πρέπει να κάνουμε μία καλή εμφάνιση στην έδρα μας για να έχουμε ένα πλεονέκτημα για το ματς στην Ελλάδα. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά το πιστεύουμε μέχρι τέλους» δήλωσε αρχικά ο Βραζιλιάνος.

Και κατέληξε: «Το ποδόσφαιρο του Αζερμπαϊτζάν μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο και αξίζει να σε αυτή τη φάση του Europa League. Ο κόσμος αγαπάει το ποδόσφαιρο και προσπαθεί να βοηθάει και να υποστηρίζει τις ομάδες του. Ο κόσμος μας μπορεί να κάνει τη διαφορά στο πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα