Βόμβα με Λίτα ο ΑΟ Χανιά!

Αντώνης Σαούλης
Βόμβα με Λίτα ο ΑΟ Χανιά!

bet365

Τον 31χρονο Αγγλο φορ έκλεισε η ομάδα της Football League με τον παίκτη να είναι στην Τετάρτη στην Κρήτη για τις υπογραφές! Είχε δοκιμαστεί και στον Παναιτωλικό, αλλά απορρίφθηκε.

Μεταγραφική έκπληξη στην Football League. Ο ΑΟ Χανιά έκλεισε τον Λιρόι Λίτα ο οποίος αναμένεται το βράδυ της Τετάρτης στην Κρήτη για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο 31χρονος Αγγλος φορ τα βρήκε σε όλα με τον Ηρακλή Νύκταρη ο οποίος έκλεισε το deal πραγματοποιώντας με διαφορά την καλύτερη μεταγραφή στην Football League και μία από τις καλύτερες του καλοκαιριού!

Ο Λιρόι Λίτα έχει 65 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ, 170 στην Τσάμπιονσιπ, 69 στην Λιγκ 1 κι αρκετές στο Κύπελλο Αγγλίας αλλά και στο Λιγκ Καπ. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει 369 επαγγελματικές συμμετοχές στην Αγγλία και έχει πετύχει 103 γκολ κι έχει δώσει 31 ασίστ! Στην Πρέμιερ Λιγκ έχει παίξει και με την φανέλα της Ρέντινγκ αλλά και με αυτήν την Σουόνσι κι έχει πετύχει 10 γκολ.

Ειδικά με την φανέλα της Ρέντινγκ είχε σκοράρει κόντρα στην Τσέλσι (2-2), κόντρα στην Γιουνάιτεντ (ήττα με 3-2) αλλά και είχε νικήσει μόνος του την Σίτι έχοντας πετύχει δύο γκολ στο 2-0 την σεζόν 2006/07! Ο παίκτης αναμένεται την Τετάρτη το βράδυ στα Χανιά για να ολοκληρωθεί η πολύ μεγάλη μταγραφή.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα