Ανακοίνωσε Αντάμα Τραορέ η Αστον Βίλα (pic)

Ανακοίνωσε Αντάμα Τραορέ η Αστον Βίλα (pic)

Ανακοίνωσε Αντάμα Τραορέ η Αστον Βίλα (pic)

bet365

Η Αστον Βίλα ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντάμα Τραορέ για τα επόμενα πέντε χρόνια, ενώ το κόστος της μετεγγραφής αναμένεται να κοστίσει κοντά στα 12.000.000 ευρώ

Mε 10.000.000 + 2.000.000 ευρώ η Αστον Βίλα ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου εξτρέμ από την Μπαρτσελόνα για τα επόμενα πέντε χρόνια. Στους όρους που συμφώνησαν οι δυο πλευρές φέρεται να υπάρχει η δυνατότητα της Μπάρτσα να τον αποκτήσει ξανά στα πρώτα τρία χρόνια παραμονής του στους «χωριάτες». Μάλιστα, οι Καταλανοί θα έχουν και το δικαίωμα να εκφέρουν τη γνώμη τους στην περίπτωση μετεγγραφής του.

«Ο 19χρονος ανήκει στο σύλλογο για τα επόμενα πέντε χρόνια από την Μπαρτσελόνα.

Ο Τραορέ, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης αποτελεί τη 10η μετεγγραφή αυτό το καλοκαίρι», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Αστον Βίλα.

Ο Τιμ Σέργουντ δήλωσε: «Είναι κάποιος που εξετάζω καιρό. Έχει πολύ καλά φυσικά προσόντα, είναι δυνατό παιδί, πολύ γρήγορο και δυναμικό. Αυτοί οι παίκτες μετρούνται στα δάχτυλα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που διάλεξε την Βίλα για να συνεχίσει να αναπτύσσεται».

Bonus μέχρι 100 ευρώ προσφέρει η Vistabet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στoν αποψινό αγώνα της Barclays Premier League Άστον Βίλα - Μαν. Γιουνάιτεντ.

Από την πλευρά του ο παίκτης σχολίασε: «Είναι τιμή για εμένα. Ο σύλλογος έδειξε έντονο ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή και με έκανε να αισθανθώ σημαντικός στον ρόλο που θα έχω στην ομάδα. Θα ήθελα επίσης να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στην Μπαρτσελόνα που με βοήθησε να εξελιχθώ ως παίκτης και άνθρωπος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα