Αλλάζει επίπεδο ο Ολυμπιακός!

Αλλάζει επίπεδο ο Ολυμπιακός!

Διονύσης Δελλής
Αλλάζει επίπεδο ο Ολυμπιακός!

bet365

Ο Διονύσης Δελλής γράφει στο Gazzetta.gr πως ο Ολυμπιακός μετά τον Εστέμπαν Καμπιάσο ετοιμάζει και άλλες κινήσεις που θα του αλλάξουν επίπεδο!
Δεν πρόκειται για εκτίμηση, αλλά για στοιχείο του ρεπορτάζ. Άνθρωποι που είναι σε θέση να γνωρίζουν τι συμβαίνει στο λιμάνι αυτές τις ημέρες, σχεδόν με σιγουριά υποστηρίζουν ότι το... απογευματινό. αυτό που θα συμβεί σε λίγο στο λιμάνι για το «καλώς όρισες» του σπουδαίου Εστέμπαν Καμπιάσο θα έχει και συνέχεια. Ή πιο σωστά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δώσει το «οκ» ώστε να έχει και συνέχεια.
Με ακόμη δύο-τρεις μεταγραφικές κινήσεις υψηλού επιπέδου. Όχι απαραίτητα με ονόματα επιπέδου Καμπιάσο (δεν είναι και εύκολο άλλωστε), αλλά με αξία ποδοσφαιρικη που να μπορεί σχεδόν να «εγγυθεί» προσδοκία. Στόπερ (δύο), εξτρέμ, ίσως και ένας ακόμη επιθετικός. Για να χωρέσουν στην ίδια «ομαδική» φωτογραφία, με τον Φινμπόγκασον και τον Πάρντο. Με τον Τσόρι και τον Φορτούνη. Με τους Ρομπέρτο, Ομάρ, Μιλιβόγιεβιτς, Μασουακού που παρά τα όσα ακούγονται εδώ και μήνες παραμένουν -ως τώρα- στην θέση τους.
Για να προστεθούν στην κουβέντα πλάι σε ποδοσφαιριστές όπως ο Σιόβας, ο Μανιάτης, ο Πουλίδο όταν με το καλό θα είναι 100% έτοιμοι. Πλάι σε πολύτιμους ρολίστες όπως ο Φουστέρ, ο Σαλίνο, ο Χάρα. Σε ότι (παρά)μείνει από τους Ντουρμάζ, Ντοσεβί, Μποτία, Κασάμι. Και ότι άλλο προκύψει από την ελληνική νουβέλ βαγκ, όπως αυτή εκπροσωπείται στο ρόστερ από Μπουχαλάκη, Γούτα, Καπίνο αλλά και τους Κολοβό, Τζανδάρη, Γιαννιώτα που ακόμη είναι εδώ και παλεύουν για μια θέση στο ρόστερ.
Συμπερασματικά: Ανεβάζει πολύ το επίπεδο του ο Ολυμπιακός. Δημιουργεί κάτι πολύ ενδιαφέρον. Και όσο οι μέρες περνούν προκύπτει όντως ένα καλοκαίρι «διαφορετικό». Ακριβώς όπως το είχε προαναγγείλει ο πρόεδρος του, την βραδιά της φιέστας. Δεν έχει σχέση αυτό το υλικό που έστω με καθυστέρηση φτάνει στα χέρια του νέου προπονητή, με την περσινή ομάδα..
Δεν έχει σχέση γενικά, αυτό το υλικό με τα συνηθισμένα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ειδικά αν επιβεβαιώθει –ξαναλέμε- και η αίσθηση για τα επόμενα. Ότι οι στόπερ, ο εξτρέμ και ο επιθετικός που... ακολουθούν είναι και εκείνοι ανάλογου επιπέδου. Ότι θα είναι Μπαλάντα, Ερνάνι, Ζόνας για παράδειγμα. «Επενδύει» ο νταμπλούχος στην ομάδα του. Ενισχύεται. Με τον δικό του, πολλές φορές, ακαταλαβίστικο τρόπο, αλλά το κάνει. Και ενώ ήδη η διαφορά του είναι πολύ μεγάη από τους όλους.
Παρότι ο ανταγωνισμός δυστυχώς είναι ξανά μικρός. Παρότι κανείς εκ των βασικών αντιπάλων δεν δείχνει την ίδια διάθεση (τουλάχιστον μέχρι στιγμής και εξαιρώντας την κίνηση του Παναθηναϊκού με τον Εσιέν). Είναι πρωταγωνιστής του καλοκαιριού ο Ολυμπιακός. Και όχι μόνο για όσα κάνει στο ρόστερ του. Αλλά και για τα άλλα.
Η κίνηση ας πούμε με τα διαρκείας που από το πουθενά πάνε να δημιουργήσουν ρεκόρ στο Καραισκάκη. Μείωσε τις τιμές 50%. Και έχουν φύγει ήδη 15.000 «κομμάτια»! Γέμισε ήδη το μισό γήπεδο του. Και έτσι όπως πάει το πράγμα θα το σπάσει το φράγμα των 20.000. Και αυτή στο ίδιο πνεύμα. Στην απόπειρα να «αλλάξει» επίπεδο μια ολόκληρη ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα