Δεγαϊτας: Τον ήθελε η ΑΕΚ, τον έκλεισε ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Τομαράς
Δεγαϊτας: Τον ήθελε η ΑΕΚ, τον έκλεισε ο Ολυμπιακός

bet365

Προ ημερών ο Ολυμπιακός ενέταξε στο δυναμικό του ένα ακόμα ταλέντο από νησί, τον Νίκο Δεγαϊτα, τον οποίο ήθελε η ΑΕΚ, στην οποία και είχε δοκιμαστεί.
Γεννημένος το 2001 ο Νίκος Δεγαϊτας ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στο νησί της Νάξου. Εκεί ξεχώρισε για το ταλέντο και την ποιότητά του, παίζοντας κυρίως ως αριστερός μπακ. Η ΑΕΚ κινήθηκε για την απόκτησή του. Τον δοκίμασε αλλά η υπόθεση της απόκτησής του δεν έφτασε ποτέ στο τελικό της στάδιο. Ο Ολυμπιακός έκανε το δυναμικό του... μπάσιμο και έκλεισε τον παίκτη για την Κ-15. Θυμίζουμε πως καταγωγή από τη Νάξο έχει και ο Κώστας Μανωλάς.
Ένας στόπερ που πέρασε από ΑΕΚ και Ολυμπιακό πριν πάει στην Ρόμα. Ο Δεγαϊτας ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα σε ηλικία 5 ετών στην Ακαδημία του ΠΑΣ Νάξου. Αγωνίστηκε με τα χρώματά του σε 9 Πανκυκλαδικά τουρνουά και σε 2 παιδικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων, βοηθώντας τα μέγιστα στην κατάκτηση 2 τροπαίων στα τουρνουά και στα δύο παιδικά πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ..
Κλήθηκε και έπαιξε και στην Μικτή Κυκλαδων απο το 2012-2015 αλλά και στην Μικτή της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου την σεζόν 2014-2015. Ο νεαρός μπακ θεώρησε ως την πλέον κατάλληλη επιλογή για την συνέχεια της καριέρας του τον Ολυμπιακό, αν και υπήρχε και η ΑΕΚ στο... κάδρο αλλά και άλλες ομάδες. Άλλωστε τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού τις τελευταίες ημέρες ενισχύθηκαν για τα καλά με παιδιά από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα