Ενδιαφέρεται για Σερέρο ο ΠΑΟΚ, αλλά...

Gazzetta team
Ενδιαφέρεται για Σερέρο ο ΠΑΟΚ, αλλά...

bet365

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Τουλάνι Σερέρο έχει μεταφερθεί στον Άγιαξ μέσω του εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή, όμως ο τελευταίος δεν φαίνεται να «ψήνεται»...

Η «telegraaf.nl» κάνει αναφορά στις «ματιές» που έχει ρίξει η ομάδα της Θεσσαλονίκης στον 25χρονο αμυντικό χαφ του «Αίαντα», ενώ μάλιστα τονίζεται πως έχει υπάρξει επαφή με τον μάνατζερ του παίκτη, Άλεξ Κρόες, ο οποίος έχει ενημερώσει σχετικά τον ολλανδικό σύλλογο.

Στον Άγιαξ, έχουν τοποθετήσει τον παίκτη στη λίστα με αυτούς που θα ήταν καλό να παραχωρηθούν με τη μορφή δανεισμού, όμως ο Σερέρο προς το παρόν περιμένει ν' ακούσει και από άλλες ομάδες για να εξετάσει καλύτερα όλες τις επιλογές που θα έχει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα