Χερνάντες, από Αγγλία!

Χερνάντες, από Αγγλία!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta μία-δύο πληροφορίες μεταγραφικές κι άλλη μία για την αυριανή υπόθεση στην ΟΥΕΦΑ….

Το γράφει σήμερα το πρωί η Γκατζέτα Ντέλο Σπορτ και αρχίζουν και το αναδημοσιεύουν διάφορα ιταλικά σάϊτ (π.χ. το http://www.violanews.com/stampa/gazzetta-le-trattative-di-serie-a-115-00404022). Ο Ολυμπιακός για τον Άμπελ Χερνάντες!

Μιλάμε για τον 25χρονο Ουρουγουάνο διεθνή σέντερ φορ της αγγλικής Χαλ, που υποβιβάστηκε από την Πρέμιερ Λιγκ και πουλάει η, δανείζει τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της. Ο Χερνάντες (22 φορές διεθνής-9 γκολ) στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα είχε τρεις συμμετοχές με την Ουρουγουάη, μία βασικός και δύο αλλαγή. Στην Πρέμιερ Λιγκ έκανε 25 παιχνίδια (τα 15 βασικός) κι έκανε 4 γκολ. Ξεκίνησε πολύ καλά, αλλά δεν είχε την ανάλογη συνέχεια.

Η Χαλ τον είχε αγοράσει πριν ένα χρόνο αντί 12 εκ. Ευρώ από την ιταλική Παλέρμο, με την οποία είχε μία πολύ καλή σεζόν στη Β΄ κατηγορία της Ιταλίας με 14 γκολ. Και στα προηγούμενα χρόνια είχε βάλει άλλα 17 γκολ στην Α΄ κατηγορία της Ιταλίας, πάντα με την Παλέρμο.

Για τον υψηλόσωμο (1μ85) στράϊκερ ήδη ενδιαφέρονται να τον πάρουν πίσω στην Ιταλία αφενός μεν η Νάπολι, αφετέρου δε η Τορίνο με την Μπολόνια, αλλά τον θέλουν δανεικό, δίνοντας ενοίκιο 500 χιλ. λίρες για μία σεζόν και ζητώντας οψιόν αγοράς. Ο ίδιος ο Ουρουγουάνος, που έχει να συναγωνιστεί στην εθνική του τον Καβάνι και τον Σουάρες, φέρεται να έχει πρώτο στόχο την επιστροφή του στην Ιταλία.

Μία άλλη πληροφορία που έρχεται από την Ιταλία φέρνει τον Ολυμπιακό να έχει στόχο τον Χιλιάνο διεθνή μέσο της Ίντερ, Γκάρι Μεντέλ, φυσικά μία μεταγραφή πολύ δύσκολη, έως απίθανη.

Ας έχουμε δε υπόψιν, ότι Ρόμα και Μπενφίκα εξακολουθούν ενδιαφερόμενες για Μαζουάκου και Ομάρ.

Και μία είδηση: Αύριο στην ΟΥΕΦΑ ο Ολυμπιακός θα εκπροσωπηθεί κι από τον υπεύθυνο διεθνών σχέσεων Θ. Γιαννίκο, αλλά κι από τον Γ. Βρέντζο! Και μην υπάρξουν εκπλήξεις για τον Παναθηναϊκό-και τον ΠΑΟΚ…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.