Παναθηναϊκός - Ουντινέζε με φόντο την Μπριζ

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός - Ουντινέζε με φόντο την Μπριζ

bet365

Το πλάνο με το οποίο θέλει να παρατάξει τον Παναθηναϊκό απέναντι στη Μπριζ σε μια εβδομάδα, θα φανερώσει (κατά ένα μεγάλο μέρος) απόψε ο Γιάννης Αναστασίου στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στην Ουντινέζε στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Οι «πράσινοι» κάνουν την πρόβα τζενεράλε σε γεμάτο «Απόστολος Νικολαΐδης» απόψε στις 21:00 απέναντι στους Ιταλούς και ο κόουτς του «τριφυλλιού» θέλει να δει επί τάπητος σε συνθήκες κανονικού αγώνα ορισμένα από αυτά που σκέφτεται για το πρώτο παιχνίδι με τη Μπριζ στον γ' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Άλλωστε, το γεγονός πως το πρώτο παιχνίδι με τους Βέλγους είναι εντός έδρας, κάνει ακόμα πιο σημαντική την υπόθεση εξασφάλισης σκορ πρόκρισης και γι' αυτό, ο Αναστασίου θέλει να δει το πλάνο του να εφαρμόζεται όσο το δυνατόν καλύτερα. Βέβαια, η παρουσία ανθρώπου της Μπριζ στο γήπεδο, κάνει τον Έλληνα τεχνικό να κρατάει και ορισμένα χαρτιά κλειστά, όπως είναι αυτό του αμυντικού χαφ, όπου η θέση «παίζεται» ανάμεσα σε Λαγό και Κουτρουμπή. Πάντως, για το αριστερό άκρο της άμυνας έχει «κλειδώσει» ο Πράνιτς.

Πέρα από τους γνωστούς απόντες (Κλωναρίδη, Νάνο, Εσιέν και Τελάντερ) όλοι οι υπόλοιποι, πλην και του Χρήστου Δώνη, είναι διαθέσιμοι για το «τριφύλλι» στο αποψινό ματς.

Ο Ορέστης Καρνέζης ζήτησε από τον προπονητή του στην Ουντινέζε να τον πάρει μαζί με την αποστολή στην Αθήνα και ο άλλοτε πορτιέρο του Παναθηναϊκού θα παίξει ξανά μπροστά στους οπαδούς της πρώην ομάδας του. Φυσικά και ο Παναγιώτης Κονέ θα δώσει το «παρών».

Κατάμεστη αναμένεται η Λεωφόρος το βράδυ, αφού η γενική είσοδος των 5 ευρώ που έβαλε η «πράσινη» ΠΑΕ, έδωσε μεγάλο κίνητρο στον κόσμο που σχημάτισε ουρές τις προηγούμενες μέρες στα εκδοτήρια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα