Μαζουάκου: «Να συνεχίσω στον Ολυμπιακό»

Μαζουάκου: «Να συνεχίσω στον Ολυμπιακό»

bet365

Οι Ιταλικές ομάδες πιέζουν για την απόκτησή του, η Ιντερ και η Τζένοα είναι έτοιμος να μιλήσουν ξανά με Ολυμπιακό, αλλά ο Μαζουακού δηλώνει ευχαριστημένος με μια ακόμα σεζόν στον Πειραιά!

Ιντερ, Τζένοα και Ιντερ πιέζουν για τον Αρτούρ Μαζουακού με τον Γάλλο να τονίζει πως θα είναι ευχαριστημένος να μείνει στον Πειραιά την επόμενη σεζόν! «Δεν ξέρω αν η αξία μου είναι 8 εκατ. όπως τονίζεται, αυτό που γνωρίζω είναι πως έχω συμβόλαιο μέχρι το 2017 με τον Ολυμπιακό και αν πρόθεσή του είναι να με κρατήσει ακόμα μια σεζόν θα ήταν πολύ καλό για μένα. Εξάλλου, παίζω σε μια ανταγωνιστική ομάδα που παίζει στο Champions League. Δεν μπορώ να ξέρω που θα παίζω, στο ποδόσφαιρο αλλάζουν όλα πολύ γρήγορα». O Γάλλος πάντως τόνισε πως θα ήταν φανταστικό να παίξει στην Ιντερ «Θα ήταν φανταστικό να πάω στην Ίντερ και αν είχα την ευκαιρία δεν θα το σκεφτόμουν καθόλου.Μίλησα με τον Κοντογκμπιά και μου είπε ποσο μεγάλο club είναι η Ιντερ. Ολα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα