Νίκη και πρωτιά για τη Τζαμάικα! (gTV)

Νίκη και πρωτιά για τη Τζαμάικα! (gTV)

Δημήτρης Ρούσσος
Νίκη και πρωτιά για τη Τζαμάικα! (gTV)

bet365

Το Ελ Σαλβαδόρ δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες όμως η Τζαμάικα ήταν πιο εύστοχη, παίρνοντας τη νίκη και την πρόκριση από τον Β’ όμιλο του Gold Cup.

Στον αγώνα του Τορόντο το Ελ Σαλβαδόρ, που χρειαζόταν τη νίκη, κέρδισε τις εντυπώσεις, αποδίδοντας καλύτερα απ΄την αντίπαλο του κατά διαστήματα και χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Ο Πάμπλο Πουνιέδ όμως αστόχησε στο 13’, όπως στο 58’, με τον τερματοφύλακα των Τζαμαϊκανών, Τόμπσον, να κρατάει το «μηδέν» στην εστία του.

Αντίθετα, ο τερματοφύλακας του Ελ Σαλβαδόρ, Καρίγιο, δεν είχε την ίδια καλή αντίδραση στο 72’, όταν απέκρουσε ασθενώς το σουτ του Μακ Άνουφ και είδε το Μακ Κλίρι να εκμεταλλεύεται στην επαναφορά την ευκαιρία και να κάνει το 1-0.

Στο 81’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μάτοκς για τους Τζαμαϊκανούς, που όμως δεν δυσκολεύτηκαν να κρατήσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα, με το οποίο προκρίθηκαν ως πρώτοι από τον όμιλο τους.

Αναλυτικά η βαθμολογία:

1. Τζαμάικα 2 - 1 - 0 7β.

2. Κόστα Ρίκα 0 - 3 - 0 3β.

3. Ελ Σαλβαδόρ 0 - 2 - 1 2β.

4. Καναδάς 0 - 2 - 1 2β.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα