Αρνητική απάντηση Ολυμπιακού σε Τζένοα για Μαζουάκου

Δημήτρης Τομαράς
Αρνητική απάντηση Ολυμπιακού σε Τζένοα για Μαζουάκου

bet365

Πρόταση από την Τζένοα για την απόκτηση του Αρτούρ Μαζουάκου απέρριψε ο Ολυμπιακός σύμφωνα με ιταλικές και γαλλικές πηγές.
Media σε Γαλλία και Ιταλία όπως το Mercato365 υποστηρίζουν πως στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός έφτασε πρόταση ύψους 4,5 εκατ. ευρώ για τον Αρτούρ Μαζουάκου. Μία προσφορά που φέρεται να έγινε από την Τζένοα και απορρίφθηκε. Έτσι και αλλιώς οι ερυθρόλευκοι για την παραχώρηση του Μαζουάκου ζητούν πάνω από 8 εκατ. ευρώ. Οι ίδιες πηγές τονίζουν πως οι Γενοβέζοι προσέφεραν και ανταλλάγματα για τον παίκτη. Κάποιες πηγές ανέφεραν πως στα ανταλλάγματα έδιναν και τον Φετφατζίδη! Οι πρωταθλητές Ελλάδας πάντως ακόμα περιμένουν τα λεφτά για τον Γιάννη Φετφατζίδη, μία υπόθεση πάντως που είχε μπει σε πολύ καλό δρόμο. Εκτός από την Τζένοα τονίζεται πως τον νεαρό μπακ θέλουν και άλλες ιταλικές ομάδες σαν την Ρόμα καθώς και αγγλικοί σύλλογοι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα